Sponsoreret indhold
Grøn frokost: Spinatpandekage med vegetarisk pålæg
Skru op for det grønne indhold og gør noget ekstra ud af frokosten på en nem måde. Her kan du lad inspirere af opskriften på spinatpandekager med vegetarisk pålæg.
1
Ingredienser
- 5 skiver veggie-sandwich-skiver fra Den Grønne Slagter
- 2 veggieskiver (vegetarbacon) fra Den Grønne Slagter
- En håndfuld sukkerærter
- ½ gul peberfrugt
- 4 blade hjertesalat
- 1 ananas
Grønne Pandekager
- 2 æg
- 3 dl mælk
- ½ tsk. salt
- 125 g hvedemel
- 50 g fuldkornshvedemel
- 1 dl frossen hakket spinat (optøet)
- 1 spsk. neutral olie til stegning
Mild karry dressing
- 5 spsk. cremefraiche 9 % (38 % kan bruges, hvis der ønskes en mere fed dressing)
- 2 tsk. mild karry
- 1 tsk. gurkemeje
- ½ tsk. salt
- 1 tsk. flydende honning
FREMGANGSMÅDE
- Pisk æg og mælk sammen med salt og de to meltyper.
- Tilsæt den optøede hakkede spinat, og pisk det hele godt sammen.
- Kom olien på en pande, og steg de grønne madpandekager en ad gangen på begge sider, og sæt dem til side, til de er kølet lidt ned. Dem du ikke bruger kan opbevares på køl et per dage.
FREMGANGSMÅDE
- Bland ingredienserne sammen.
- Smag til undervejs, og tilføj evt. mere salt efter den smag, der ønskes.
FREMGANGSMÅDE
- Steg veggieskiverne sprøde på en pande i lidt olie, og lad dem køle af på fedtsugende papir.
- Læg den afkølede pandekage på et stykke bagepapir, der er lidt større end pandekagen.
- Smør den grønne pandekage med dressingen.
- Placer salatbladene på en række næsten midt på pandekagen, og kom resten af de grønne ingredienser ovenpå.
- Skær lidt af ananassen i tynde aflange strimler, og placer dem ovenpå de grønne ingredienser.
- Placer de to veggieskiver på langs og dernæst fem skiver veggie-sandwichpålæg på langs over de andre ingredienser.
- Rul pandekagen sammen så stramt som muligt, uden den revner.
- Rul den til sidst i bagepapiret, fold enderne ind under rullen, og skær den over på midten.