Sponsoreret indhold

Kalorielette klatkager med fuldkornsris og quinoa

Kalorielette klatkager med fuldkornsris og quinoa

En genial og kalorielet dessert, morgenmad eller mellemmåltid med de nye ris og quinoa blandinger fra Uncle Ben’s (ca. 350 kcal).

Total:10 minutter

Ingredienser

  • ½ banan 
  • 2 spsk. kogte ris og quinoa
  • 1 æg
  • 2 æggehvider
  • 1 tsk vaniljesukker 
  • 100 g hytteost 1,5 % 
  • 1 spsk skyr neutral 
  • 1 spsk skyr vanilje 
  • 1 stor håndfuld  blandede bær

  1. Jeg har ofte lidt ris til overs, når jeg  laver aftensmad, og i stedet for at smide dem ud, så gem og brug dem dagen efter. I denne opskrift er der brugt Uncle Ben’s nye fuldkornsris og quinoa blanding, men du kan også sagtens bruge deres blanding med ris, boghvede, hvede og quinoa… og har du ikke rester, men blot et ønske om at lave en lækker dessert, mellemmåltid eller aftensmad, så fortvivl ikke for du kan også sagtens bruge risene nykogte. 
  2. Mos bananen, tilsæt æg, æggehvider, vaniljesukker, hytteost og de kogte ris (kog efter ansvisning på pakken) og bland dejen godt.
  3. Varm en pande op og fordel små klatkager på en slip-let pande, ca. 2 spsk til hver klatkage. Server med lidt skyr og friske bær.

OM HEALTHY SKINNY BITCH

 
 

Sara Jin Smidt er chefredaktør på FIT LIVING og kandidat i Human Nutrition fra Københavns Universitet. Hun er fitnessinstruktør og uddannet fra instruktøruddannelsen FISA. Sara Jin Smidt har bloggen Healthyskinnybitch.dk