Louise Bruuns porre-kikærtesuppe

Kikærter er en fin vegetarisk proteinkilde og indeholder mange kostfibre, som er gode for fordøjelsen.

Ingredienser

  • 150 g kikærter, opblødt natten over og kogt i en time (eller direkte fra dåse)
  • smør til gryden
  • 3 porrer, skåret i skiver
  • 3 fed hvidløg, hakket
  • 2 løg, hakket
  • 2 spsk grøntsagsbouillon
  • 1 liter vand
  • Himalaya-salt eller havsalt og peber
  • 5 spsk. olivenolie
  • revet parmesan og hakket persille til toppen.

Sådan gør du:

  1. Steg porrer, hvidløg og løg gennemsigtige i smør ved middel varme. Tilsæt kikærter og bouillon. Lad suppen simre ca. 20 minutter, og krydr med salt og peber. Blend suppen, og tilsæt mere vand, hvis den er for tyk. Server den rygende varm med olivenolie dryppet over og revet parmesan. Drys med persille.
  2. Prøv også Louise Bruuns nøddebar
  3. Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/
  4. Tilmeld dig vores nyhedbrev her

Om Louise Bruun

Louise er bl.a. uddannet ernæringsterapeut, personlig træner og Biosignature-coach. Hun er forfatter til bøgerne "Lækkermad" og "Lykkemad" og nu aktuel med bogen "Få en lykkelig krop på 28 dage", der udkommer på Gyldendals Forlag den 17. januar. Louise afholder også kurser samt arrangerer udrensende retreats. Se mere på Louisebruun.dk