Sponsoreret indhold

Lynstegt krydret oksekød

Lynstegt krydret oksekød

Lækker hverdagsmad med masser af smag - her får du opskriften på en nem ret til aftensmad med oksekød, ris, ingefær & broccoli

Lynstegt krydret oksekød til 4 personer

Total:35 minutter

Ingredienser

  • 600 g oksekød (okseklump)
  • 500 g broccoli
  • 400 g sukkerærter
  • 50 g olie til stegning
  • 60 g sojasovs
  • 20 g ingefær
  • 40 g citrongræs
  • 2 poser Uncle Ben’s ris med hvede, boghvede & quinoa

Sådan laver du lynstegt krydret oksekød

  1. 1. Skær oksekødet, ingefæren og citrongræsset i tynde skiver og broccolien i små buketter
  2. 2. Varm olien i en pande, og steg kødet, indtil det er mørt
  3. 3. Tilsæt ingefær, citrongræs og grøntsager, og steg indtil det er mørt
  4. 4. Tilsæt sojasovsen
  5. 5. Kog Boil-in-Bag-poserne efter anvisning på pakken
  6. 6. Tilsæt risene og bland godt 

PRØV OGSÅ:Rejer i grøn karry