Sponsoreret indhold
Mango blomster med currycreme og blandede krydderier
Det gode ved tapas er, at man kan supplere menuen eller udskifte retter præcis efter smag og behag. Her får du opskriften på en alternativ tapasret.
12 personer
Total:15 minutter
Ingredienser
- 1 moden grøn mango
- 3 tsk. stødt fennikelfrø
- 3 tsk. stødt korianderfrø
- ½ tsk. chiliflager
- 3 tsk. stødt kanel
- ½ pose Knorr Curry Sauce - 100% naturlige ingredienser - pulver
- 200 g friskost
- 2 spsk. cremefraiche
- ½ tsk. salt
- Lidt kværnet peber
Sådan laver du mango blomster med currycreme og blandede krydderier
- 1. Skræl mangoen og skær frugten i 2 mm tynde, runde skiver.
- 2. Bland alle krydderierne og stød dem fint i en morter - eller brug formalede.
- 3. Bland friskost, Knorr Curry Sauce - 100% naturlige ingredienser - pulver og crème fraiche i en skål og krydr med salt og peber.
- 4. Fordel lidt af currycremen på mangoskiverne, klem hver skive sammen, så de danner en lille trekant.
- 5. Drys lidt af din krydderiblanding over mangoblomsterne med fyld og pynt evt. med lidt fine krydderurteblade.
Flere lækre Knorr-opskrifter
-
Mango blomster med currycreme og blandede krydderier
-
Antipasta med vafler og bearnaise
-
Svinekød i karrysauce med ris
-
Boller i æble-karry
-
Hakkebøf med chili-béarnaise
-
Laksefilet med dild-hollandaise
-
Grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce
-
Bagte grøntsager, sojabønne fettuccine og bearnaise
-
Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce
-
Hvide asparges med pocheret æg, sauteret spinat og hollandaisesauce
-
Oksefilet med ovnstegte timian-kartofler og béarnaisesauce
-
Kyllingeoverlår med fuldkornsris og karry-ingefærsauce
-
Hollandaise-gratineret laks med spinat
-
Grillet kylling med kold béarnaisesauce dip
-
Kylling i karry med stegte løg og peanuts
-
Stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise
-
Penne med stegte svampe, grøntsager og karrysauce
-
Kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise
-
Gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner
-
Blomster af gule beder med bearnaisecreme
-
Hasselback kartofler med bearnaise