Sponsoreret indhold

Mango blomster med currycreme og blandede krydderier

Mango blomster med currycreme og blandede krydderier

Det gode ved tapas er, at man kan supplere menuen eller udskifte retter præcis efter smag og behag. Her får du opskriften på en alternativ tapasret.

12 personer

Total:15 minutter

Ingredienser

  • 1 moden grøn mango
  • 3 tsk. stødt fennikelfrø
  • 3 tsk. stødt korianderfrø
  • ½ tsk. chiliflager
  • 3 tsk. stødt kanel
  • ½ pose Knorr Curry Sauce - 100% naturlige ingredienser - pulver
  • 200 g friskost
  • 2 spsk. cremefraiche
  • ½ tsk. salt
  • Lidt kværnet peber

Sådan laver du mango blomster med currycreme og blandede krydderier

  1. 1. Skræl mangoen og skær frugten i 2 mm tynde, runde skiver.
  2. 2. Bland alle krydderierne og stød dem fint i en morter - eller brug formalede.
  3. 3. Bland friskost, Knorr Curry Sauce - 100% naturlige ingredienser - pulver og crème fraiche i en skål og krydr med salt og peber.
  4. 4. Fordel lidt af currycremen på mangoskiverne, klem hver skive sammen, så de danner en lille trekant.
  5. 5. Drys lidt af din krydderiblanding over mangoblomsterne med fyld og pynt evt. med lidt fine krydderurteblade.