Blåbærhjerter

Blåbærhjerter

(2 stk.)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Bagetid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 1 plade frossen 80 g butterdej,
  • 1 æg
  • 1 spsk perlemelis
  • Fyld:
  • 200 g blåbær
  • 1 dl cremefraiche eller græsk yoghurt
  • 1⁄4 tsk vaniljesukker

  1. Tænd ovnen på 220 grader. Udstik dejen i 2 store hjerter oglæg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl med sammenpisketæg og drys med perlesukker.
  2. Bag hjerterne midti ovnen ca. 18-20 min. og lad dem afkøle på en rist. Rørcremefraiche eller græsk yoghurt sammen med vaniljesukkertil en creme.
  3. Flæk hjerterne og læg dem sammen medcreme og blåbær.