Græskarpuré med bagt fisk og grønt på toppen
En lækker kombination – ikke mindst på grund af farverne.
Total:35 minutter
Ingredienser
- Ca. 1 kg græskar
- 50 g smør
- salt og peber
- Ca. 2 spsk . æblededdike
- 400 g fisk, f.eks. torsk
- 2 stængler bladselleri
- 1 bakke karse
- 1 håndfuld rucola
- 2 spsk olivenolie.
Sådan gør du:
- Skær græskarrene i grove stykker, fjern kun skallen, hvis den er meget tyk, og kom dem op i en gryde. Dæk med vand og kog i ca. 15 min. Mos de kogte græskar sammen med smør og lidt af kogevandet. Smag til med salt, peber og eddike.
- Læg fisken på en bageplade med bagepapir på, krydr med salt og peber og bag i ovnen ca. 8 min. ved 200 grader.
- Skær bladselleri i tynde skiver og vend med karse og rucola. Kom det grønne på toppen af den bagte fisk, dryp olivenolie over og servér sammen med græskarpuréen.
- Prøv også græskarsuppe
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/