Grillede kartofler med sommerbær, urter og gedeost
Kartofler kan sagtens komme på grillen - her får du en skøn opskrift på grillede kartofler med bær, urter og gedeost. Perfekt som tilbehør til sommerens mange lækre grillretter!
Grillede kartofler med sommerbær, urter og gedeost
Tid: ca. 20 min.
(4 pers.)
800 g kogte kartofler
2 spsk. olivenolie
salt
citronpeber
3 kviste rosmarin
200 g gedeost
500 g bær, f.eks. jordbær, hindbær og blåbær
1 potte basilikum
Annonse
1. Vend kartoflerne med olie, og krydr godt med salt, citronpeber og hakket rosmarin.
2. Fordel kartoflerne i en foliebakke. Stil bakken på grillen, og grill kartoflerne, til de er gyldne. Vend dem undervejs, så de ikke brænder på.
3. Skyl og nip jordbærrene, og skær i kvarte.
4. Vend de lune kartofler med gedeost, så den smelter lidt og dernæst med jordbær, hindbær og blåbær. Anret salaten, og fordel basilikum over.