Kartofler på grill

Grillede kartofler med sommerbær, urter og gedeost

Kartofler kan sagtens komme på grillen - her får du en skøn opskrift på grillede kartofler med bær, urter og gedeost. Perfekt som tilbehør til sommerens mange lækre grillretter!

Grillede kartofler med sommerbær, urter og gedeost

Tid: ca. 20 min.

(4 pers.)

800 g kogte kartofler

2 spsk. olivenolie

salt

citronpeber

3 kviste rosmarin

200 g gedeost

500 g bær, f.eks. jordbær, hindbær og blåbær

1 potte basilikum

1. Vend kartoflerne med olie, og krydr godt med salt, citronpeber og hakket rosmarin.

2. Fordel kartoflerne i en foliebakke. Stil bakken på grillen, og grill kartoflerne, til de er gyldne. Vend dem undervejs, så de ikke brænder på.

3. Skyl og nip jordbærrene, og skær i kvarte.

4. Vend de lune kartofler med gedeost, så den smelter lidt og dernæst med jordbær, hindbær og blåbær. Anret salaten, og fordel basilikum over.