Sponsoreret indhold
Grillet pangasius med ris, spinat og feta
Super nem aftensmad med fisk, spinat og ris - Skipper Skræks superenkle fisk.
4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 2 poser Uncle Ben’s® langkornet ris
- 1 bundt persille
- 1 kg frisk spinat
- 250 g græsk feta
- 1 lime
- Olivenolie til stegning
- Ca. 600g pangasius i et stykke (eller anden fed fisk er lige så god)
- Salt og peber
- Tilbehør:
- 3 tomater
- 1/2 agurk
- 1 glas udstenede oliven
- ½ løgolivenolie
- 1 citron
Sådan laver du grillet panganius med ris, spinat og feta
- 1. Kog ris efter anvisningerne på emballagen.
- 2. Steg spinat blødt i lidt olivenolie på en pande til falder sammen.
- 3. Skær feta i tern og bland det med den kogte ris og spinat.
- 4. Gnid fiskestykkerne i olivenolie og steg dem i en stege- eller grillpande. Salt og peber påføres
- 5. Lav en salat af tomater, agurk, rødløg og drænede oliven. Drys med et gran salt, et strejf af olivenolie og citron.
- 6. Servér fisken med fetaost og spinat ris. Pynt med persille og server med Tomat salat og en skive lime