Luksusbradepandekage

Luksusbradepandekage

Den skønne chokolade-bradepande kage er med kokos. Den er pyntet med hvid chokoladecreme og drysset med tørret frugt. Kagen er let at transportere, hvis du skal have kage med til at dele ud af.

(ca. 16 stykker)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 45 min.
  • Bagetid: ca. 40 min.
  • Hviletid: ca. 30 min.
  • Fryse-egnet uden creme og pynt
  • 200 g chokolade (smeltet)
  • 200 g smør
  • 400 g hvedemel
  • 375 g sukker
  • 175 g kokosmel
  • 4 æg
  • Hvid chokoladecreme:
  • 300 g hvid chokolade
  • 2½ dl piskefløde (let pisket flødeskum)
  • Pynt:
  • tørret frugt, f.eks. tørret kiwi, papaya og tranebær

  1. Smuldr smørret medmelet, til det ligner revet ost – det kan evt. gøres ien foodprocessor. Blandsukker og kokosmel i.Rør æggene i og dereftersmeltet chokolade, tildejen er ensartet.
  2. Lægbagepapir i en bradepande,ca. 25x25 cm, ogfyld dejen i. Sæt bradepandeni midten af en200 grader varm ovn. Bagca. 40 min., til kagen ergennembagt. Stik et lilletræspid eller en lille knivi kagen, og hvis der er rådej på, skal kagen bagelidt mere. Lad kagen køleaf på en bagerist.
  3. Smelt hvid chokolade ien skål over varmt vand(vandet må ikke koge, dahvid chokolade let kanblive grynet). Vend smeltetlet afkølet chokoladei flødeskummet og fordéldet på kagen.
  4. Sæt kageni køleskabet ca. 30 min.,så chokoladecremen kanstivne. Skær kagen udi firkanter og pynt medtørret frugt.