Skinkeruller med flødeost og grønssagstænger

Skinkeruller med flødeost og grønssagstænger

Små lækre 'skinkehapser' - server som forret eller snack med et godt stykke brød til.

8 stk.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnede
  • 8 skiver koldrøget skinke
  • 150 g flødeost naturel
  • 2 stængler bladselleri (tynde stænger)
  • 1 miniagurk (tynde stænger)
  • 1/2 rød peberfrugt (tynde stænger)
  • Tilbehør: rugboller med kerner eller andet godt brød

  1. Smør flødeost på skinkeskiverne.Læg entynd stang bladselleri,en stang agurk og enstang rød peberfrugtpå midten af skiven. Trilsammen til en rulle
  2. Pakhver rulle ind i et stykkemellemlægspapir. Nyddem med en rugbollemed kerner eller andetgodt brød.