Stenbiderrogn med sellerirøsti, dild og cremefraiche
Vi har opgraderet stenbiderrognen til en hovedret med mættende tilbehør.
4
Total:30 minutter
Ingredienser
- 1 selleri
- 1 bagekartoffel
- 2 æg
- 2 spsk. hvedemel
- ½ dl mælk
- 2 tsk salt
- olie til stegning
- 1 bundt dild
- 250 g stenbiderrogn
- 2 ½ dl creme fraiche
- 1 rødløg, finthakket
- evt. lidt salt
Sådan gør du:
- Skær skrællen af sellerien, og riv den på rivejernets grove side. Gør det samme med kartoflen.
- Rør de revne grøntsager sammen med æg, hvedemel, mælk og salt til en mellemfast røsti-fars. Varm olie op i en pande, og kom små klatter af farsen på panden. Steg røstierne gyldne, og lad dem efterfølgende dryppe af på et stykke køkkenrulle.
- Hak dilden groft, og rør den sammen med stenbiderrogn og creme fraiche. Kom stenbidercremen på toppen af røstierne, drys med rødløg og servér.
- FÅ MERE inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter