Sponsoreret indhold

Få inspiration til sommerens trends

Få inspiration til sommerens trends

Er du til det elegante look eller afslappet bohéme. Pangfarver eller måske mere afdæmpet?

Vi har samlet en række kvalitetsbevidste modebutikker, som giver dig inspiration til sommerens look. Besøg dem på nettet eller oplev deres uhøjtidelige stemning i butikken.

Bliv inspireret af @americandreamsdk

adag_bill.jpg

Den danske webshop www.americandreams.dk er en international fast fashion online-destination, der tilbyder tøj, sko og accessories til unge kvinder online verden over.

Følg @americandreamsdk på Instagram og bliv opdateret med nyheder hver dag i dit news-feed! Derudover kan du også deltage i Americandreams' giveaways, hvor du kan vinde lækre styles samt gavekort. Bliv inspireret af andre kunder i Americandreams tøj samt se hvordan vores bloggere sætter tøjet sammen.

Hos Americandreams kan du finde nøje udvalgte mærker, heriblandt Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Rosemunde, Neo Noir, Love Moschino, Fatalish og Glamorous og ikke mindst deres eget label Americandreams.

Her ser du Americandreams' absolut musthave denne sommer, nemlig "Melanie blonde bluse" der fåes i farven sort og hvid. Pris kun 349 kr.

angels.jpg

Angelsanddragonflies.dk er din modeshop på nettet, der sætter kvalitet og kunden i centrum.

Butikken bestræber sig altid på, at det skal være en god oplevelse for kunden at handle i webshoppen. Angelsanddragonflies.dk har et bredt udvalg af mærker, bla. Sofie Schnoor, Fine Cph, Mos Mosh m.fl.

Uanset hvilket outfit, du er på udkig efter, er der god mulighed for at finde det i webshoppen Angelsanddragonflies.dk

butikkraes.jpg

Gå sommeren i møde med bl.a. disse fine styles fra kraes.com. Et lækkert univers til dig, der elsker mode og de nyeste tendenser indenfor beauty og soft sport.

Kræs har en unik butik i den hyggelige Nørregade i hjertet af Aalborg - Aalborgs svar på latinerkvarteret. Få en kop kaffe eller et glas vin og mærk den uhøjtidelige stemning, hvor du altid føler dig velkommen.

Find bl.a. mærkerne Basic Apparel, Costamani, I Love Eco Essentails, Relove and Roses og deres eget mærke Kræs.

Kig forbi deres fine univers på Kraes.com

Trendy kjoler til alle kvinder

www.garbitch.dk.jpg

Vi præsenterer dig hermed for de smukkeste kjoler fra A-VIEW.

Det er nyt dansk express fashion brand, som designer og skaber tøj til kvinder med udgangspunkt i den tanke og holdning, at alle kvinder skal have muligheden for at gå trendy klædt. 

De arbejder ud fra en ambition om altid at have et opdateret ‘view’ over, hvad der rører sig og trender i modebranchen. 

A-VIEW er for alle os kvinder, uanset alder, for det vigtigste for os er, at vi som kvinder føler os smukke, selvsikre og unikke, når vi går klædt i disse designs.

Velkommen i Garbitch.dk - vi har glædet os til, du skulle kigge forbi.

Multibrand store med modetøj, smykker og accessories

alt.dk.2.jpg

KYSTHUSET – kæmpeudvalg af mærkevarer tæt på Aarhus, strand og smuk natur. Få 20% rabat på dit første køb.

Mos Mosh, Bruuns Bazaar, Co´couture, Munthe, Stine Goya, Neo Noir, Gai & Lisva, Pieszak, Sissel Edelbo, Second Female og mange flere kendte mærker finder du i KYSTHUSET.

Kysthuset er en stor og lækker rustik butik i Odder og en webshop på www.kysthuset.com

Kysthuset sætter en ære i at have et udvalg, der løbende opdateres med tidens nyeste og mest populære mærker, og da deres udvalg er meget bredt - både pris- og stilmæssigt, kan de fleste finde noget, de kan lide.

Butikken lægger vægt på god kvalitet til prisen samt unikt og personligt design, der gør, at butikken skiller sig ud fra mange andre forretninger.

Hvis du er ny kunde i Kysthuset eller på webshoppen får du 20% på dit første, når du bruger rabatkoden ALT20.

Vi glæder os til at se dig i KYSTHUSET

noella.jpg

Den skønne feminine Lipe kjole fra Noella er perfekt til festen, hverdagen eller ferien. Lipe kjolen findes i 2 farver - pink og gul.

Kjolen er florlet og falder derfor super smukt. Den kan dresses up med høje hæle eller ned med flade. 

Noella er et dansk brand, der tilbyder stilbevidste kvinder feminint modetøj med kant. Noella har egen webshop. Noella designer hele seks kollektioner årligt, hvilket skyldes, at der hele tiden skal være nye styles baseret på de seneste trends inden for tøj og tasker. Noella er nemlig også kendt for deres populære crossover tasker.