Sponsoreret indhold

Her finder du det helt rette jule- og nytårsoutfit

Her finder du det helt rette jule- og nytårsoutfit

Ingen grund til tøjkrise i december. Få her listen over sæsonens fedeste jule- og nytårsoutfit.

Selvom de store julefrokoster og det gigantiske nytårsbrag formentligt kommer til at se noget anderledes ud i år, betyder det ikke, at vi skal gå ned på vores outfit. For selvom vi skal holde afstand og samles i mindre grupper, betyder det ikke, at der skal gå pyjamasparty i vores julearrangementer og nytår. Dress endelig op, for færre gæster betyder ikke mindre fest, og i denne guide kan du lade dig inpirere af sæsonens festlige musthaves. 

BTX_dress_210681.jpg

B Copenhagen’s vinterkollektion rummer et hav af smukke kjoler og bluser, der alle er perfekte til decembers mange arrangementer.

B Copenhagen er et dansk mode-brand, der blev grundlagt i 2018 som del af det danske tekstilhus BTX Group. BTX Group har mere end 85 års erfaring indenfor mode til kvinder og råder over seks stærke brands, herunder B. Copenhagen.

B. Copenhagen’s vision er at skabe modetøj i høj kvalitet med gode pasformer, der får kvinder til at føle sig godt tilpas. På den måde formår brandet både at forene nye trends med enkle hverdagsstyles – alt sammen i et feminint look. Se deres nyeste kollektion her: www.b-copenhagen.dk.

Følg også B. Copenhagen på Instagram og Facebook for at deltage i deres jule giveaways. 

MadsA_img_9728.jpg

En webshop fyldt med lækre brands og styles, håndplukket med øje for at inspirere dig til, at skabe et moderne look med det du, i forvejen, har i skabet. Vi prioriterer design og god kvalitet, og vi syntes at tøj skal være behageligt. Vi har stor erfaring med at udvælge lige netop dét fra de mange kollektioner.

stilkompagniet.dk klikker du dig ind i et fint univers, hvor du altid forelsker dig og sjældent i ting, der vælter budgettet.

♡ Liberté glimmer sæt

Butterflies_img_3025.jpg

Butterfliies.dk  - Butterfliies.dk sætter i år fokus på dette smukke juleoutfit, der både fremhæver det feminie og moderne look anno 2020. Lad bare vinteren komme an med dette stilfulde garderobevalg, som du kan få fingrene i her, hvor du derudover finder masser af andre musthaves til vintergarderoben.

Julen handler blandt andet om at forkæle og forære, derfor afholder butterfliies.dk masser af flotte jule-giveaways - Følg Butterfliies.dk på Facebook & Instagram for at deltage.

Med ønsket om en god jul.

Be Unique | Be You

Butterfliies.dk

curves_by_hl01681.jpg

Curves by H&L skaber tøj til smukke, kurvede kvinder. Via brandets unikke design hylder de alle former, figurer og forskelligheder. Årets bud på en julekjole består af en skøn printet viskosekjole, som har et loosefit med fine frynse detaljer og åbne ærmer.

Curves by H&L går ikke bare op i lækre og farverige designs, men også i bæredygtighed. Alle kollektioner og styles er limited, dermed får du altid oplevelselse af at erhverve dig en unik kjole.

Jydepotten_julens_outfit.jpg

JydepottenJydepotten har et stort udvalg af tøj, sko og accessoires fra de lækreste mærker. Du kan både shoppe det eksklusive sortiment online og i den inspirerende butik i Herning.

I år har Jydepotten sammensat et smart juleoutfit til dig, som ønsker at have mulighed for både at kunne dresse op og ned til julens forskellige arrangementer. Juleoutfittet består af en smuk kjole fra Karmamia, glimmer leopard-leggings og støvler fra Sofie Schnoor. For et mere afdæmpet udtryk kan du dresse outfittet ned med en blød strikvest fra Co’couture, der giver outfittet et mere afslappet look.

Kompetence_julebillede3_002.jpg

Hos FASHIONBRAND finder du et bredt udvalg af lækre brands og unikke styles, der passer perfekt til julens arrangementer. Selected Femme tilbyder blandt andet et par klassiske businessbukser, der sikrer dig et elegant og sofistikeret udtryk sammen med fx en bluse fra Love&Divine. Mangler du et par sko til at sætte prikken over i’et, kan du tjekke udvalget ud hos Duffy.

Shop dit juleoutfit i dag, og få fri fragt på alle ordrer over 499 kr.

OTAY_img_9206.jpg

O'TAY er et dansk brand skabt af mor og datter, og på brandets hjemmeside kan du udforske brandets luksuriøse univers, der blandt andet byder på lækre, bløde og feminine kollektioner – noget til enhver vintergarderobe – og helt sikkert noget, du vil bruge år efter år.

Pieszak_afd3.jpg

Efter et specielt 2020 er der mere end nogensinde behov for at gøre lidt ekstra ud af sig selv her i december måned med prints, farver og festlige kjoler. Denne lækre maxikjole med slangeprint er et godt bud på en festlig kjole, som kan styles mere afslappet over et par fede jeans. Pieszak var det første brand i Skandinavien, der med sin Pieszak Swan collection blev certificeret med Svanemærket, og du finder derfor et bredt udvalg af lækre og bæredygtige jeans hos brandet.