Sponsoreret indhold

Pep forårsgarderoben op med de lækreste fashionfund

Pep forårsgarderoben op med de lækreste fashionfund

Instagram byder på et bredt udvalg af af fashionprofiler, hvor du kan lade dig inspirere til, hvordan du genopfrisker din forårsgarderobe. Tjek listen ud her.

Store dele af samfundet er lukket ned i denne tid, og mange forfalder måske til at trække i joggingtøjet, når nu kontoret alligevel er rykket hjem i spisestuen. Meget tyder dog på, at det kan hjælpe på humøret at ’dresse up’, så sæt farve på din hverdag – ja også på en grå og kold tirsdag. Du vil med garanti opnå en helt anden energi med en genopfrisket garderobe, der giver dig lyst til at klæde dig pænt på. Hver dag.

På Instagram kan du lade dig inspirere af adskillige modekyndige webshopprofiler, der præsenterer dig for det nyeste inden for fashion- og designscenen. Find hele listen her:

Acorns.dk – Nordisk modetøj

Buur - Dansk mode, smykker og design til boligen

Clothing by ros – Unikke kjoler til priser alle kan være med på

CONCEPT – Mode til hele familien

Online-Mode.dk - Tøj til den modebevidste kvinde

New Wear – Tøj til alle slags kvinder

PassionByMe – Tøj, du føler dig tilpas i

Springstorie – Personlig service i højsædet

Nordisk modetøj

Acorns.dk er en dansk webshop med fokus på spændende, nordisk designertøj og -tilbehør til kvinder i alle aldre. På webshoppen finder du et bredt udvalg af økologiske brands, der har omtanke på miljøet, herunder Munthe, Gustav, Basic Apparel, Esmé Studios, Odd Molly, Karmamia m.fl. Dygtige Annette, Isabella og Catharina sørger dagligt for at opdatere Acorns.dk’s Intagram med tips og inspiration til, hvordan du kan sammensætte de forskellige items fra wepshoppen.

Følg Acorns.dk på Instagram, eller klik forbi webshoppen. Med koden 10NOW får du 10% rabat på din ordre (ikke udsalg) til og med marts 2021.

Dansk mode, smykker og design til boligen

På www.buursamsoe.dk tilbyder de et stort udvalg af mode, smykker, sko og design til boligen.

I det inspirerende sortiment finder du blandt andet populære, danske mærker som Co’Couture, Mos Mosh, Enamel og House Doctor. Kvinden bag foretagendet er Eva Buur Kristensen, som er født og opvokset på Samsø. For snart 10 år siden åbnede hun med stor succes Buur Ting & Tøj, der både er en fysisk tøjbutik og kaffebar.

Successen skyldes Eva Buur Kristensens indgående sans for kvalitet og design. Med den store interesse for butikken – også udenøs – har det været en naturlig udvikling også at oprette en webshop, så alle har mulighed for at få fingrene i det spændende udvalg til både garderobe og bolig.

Unikke kjoler til priser alle kan være med på

Hos Clothing By ROS finder du et fantatisk garderobeudvalg, særligt kjoler, i farverige mønstre og lækre snit fra modemekkaet i Paris – og så endda til priser, hvor alle kan være med. Intet på webshoppen koster mere end 499 kr. Hvert enkelt stykke tøj og sko er nøje udvalgt af indehaver, Sabine, som står bag denne lille perle af en webshop. Hendes kærlighed for kjoler og unikke snit, der komplimenterer de kvindelige former, skinner tydeligt igennem. Så hvis du er på udkig efter tøj, som du ikke umiddelbart kan finde i andre danske butikker og webshops, så er det helt klart shoppen for dig.

Mode til hele familien

CONCEPT har de sidste 10 år inspireret mange tusind følgere på både Facebook og Instagram. Webshoppen får nye varer hver dag, og du vil derfor dagligt blive inspireret af det allernyeste indenfor modescenen. Udover at præsentere dig for stribevis af lækre brands, finder du også på webshopppen konceptet ’"Shop the Look”, hvor du hver uge bliver præsenteret for et sæt tøj bestående af tre dele for i alt kun 500 kr.

Skal du shoppe til din mand eller teenager, kan du også gøre det hos conceptmode.dk, da det hele er samlet under et tag. Så hold øje med @conceptmode.dk, der er helt sikkert både noget for dig – og resten af familien.

Bliv inspireret i et lækkert mode univers

Online-Mode.dk har gennem 13 år fyldt danske kvinders garderober med lækkert tøj, som følger tidens trends. Lad dig derfor inspirere af deres spændende webshop, der byder på et væld af højaktuelle styles fra populære, danske brands samt en unik kollektion af egne designs. Sortimentet byder på et bredt udvalg af styles, som du kan sammensætte præcis efter dine personlige behov. Tøjet henvender sig til alle typer kvinder og fås i størrelser fra 34-48.

Klik ind i shoppen, eller følg onlinemode.dk og bliv en del af online-mode.dks inspirerende fashionunivers.

Tøj til alle slags kvinder

New Wear er en webshop som selv designer og indkøber smart og lækkert tøj til kvinder i alle aldre fra str. 36 - 52.

I New Wears eget mærke lægges vægt på at lave tøj som passer både til hverdag og fest og til absolut fornuftige priser, og der er altid gratis fragt til pakkeshops i Danmark.

Tjek det store udvalg af nyheder og deres populære kjoler og plus-size kategorier.

New Wear prioriterer altid at få ordre pakket og sendt hurtigst muligt - Høj Trustpilot score.

Tilmeld dig nyhedsbrevet på www.newwear.dk så er du først til at modtage nyheder og gode tilbud.

Tøj, du føler dig tilpas i

Bag PassionByMe står den unge iværksætter Mathilde Eldrup Enger, der i den grad har øje for, hvad der hitter på modescenen.

Desuden lægger hun i udvælgelsen vægt på vigtigheden i at føle sig tilpas i egen krop. Der må gerne være plads til skønhedsfejl, for det er en fejl ved skønheden, hvis den er anstrengt og umulig perfekt.

webshoppen finder du alt det bedste inden for tøj, sko og  accessories, herunder mærker som Fine Copenhagen, Hype The Detail og Phenumb Copenhagen – tre mærker, der på elegant vis mikser det comfy, klassiske og sporty.

Personlig service i højsædet

Hos Springstorie finder du et bredt udvalg af styles fra nogle af de bedste, danske modebrands. Springstorie har på kun et år etableret et super populært univers, særligt på grund af den personlige service, som er i højsædet. Springstorie gør sig især bemærket på de sociale medier, hvor de dagligt guider dig igennem lækkert design, der tæller alt fra tøj, sko, smykker, interiør og meget mere. Udover at inspirere til outfits og design til boligen er velgørenhed en hjertesag for ejer Anne Bertram. Derfor har butikken løbende produkter til salg med den gode sags tjeneste for øje. Senest har Springstorie skabt en smykkekollektion, der indsamlede 100.000 kr til Børnecancerfonden.