Sponsoreret indhold

Spændende designs til alle kvinder.

Spændende designs til alle kvinder.

Dansk mode er både cool, innovativt og internationalt anerkendt. Og i København finder du alle de store danske mærkers butikker og flagship stores, men selvfølgelig også de små butikker med spændende designs og upcoming danske designere, hvor man ofte kan finde mere unikke designs.

Vi har samlet en række lækre københavnske butikker, som alle har en unik og inspirerende tilgang til trends og mode – både hvis du er til blomster eller sort og er kurvet eller skinny.

Kulørte designs til den kurvede kvinde

amamiko-2.jpg

Hos Amamiko i Københavns Sydhavn går kurver og farver hånd i hånd. Butikken er et mekka af farver for den kurvede kvinde i str. 44-56. 

Her finder du kjoler, nederdele og bluser i kulørte mønstre. Alt tøjet bliver produceret i Danmark i åndbare kvalitetsmaterialer som økologisk bomuld og viskose. 

Amamikos tøj er designet til at flytte kvindens fokus fra topmaven, til at fremhæve skønheden ved den kurvede krop, såsom den fyldig barm og de runde hofter. 

Butikken har et farverigt udvalg af sko, tasker, strømpebukser og smykker, som du ikke finder andre steder i byen.

Find butikken:

Amamiko

P. Knudsens gade 29

2450 København SV

Skandinavisk design og kunsthåndværk

artium_o.jpg

Artium har været en fast bestanddel af det københavnske shopping- og byliv i mange år. Bag butikken står Charlotte Weiss, og hun sikrer et nøje selekteret udvalg af noget af det bedste fra dansk og skandinavisk design og kunsthåndværk samt internationale nyheder. 

Artium har mange designklassikere i butikken såsom Kubus stagen, Kay Bojesen trædyr, Stelton produkter, Flensted mobiler, Royal Copenhagen porcelæn mm.

Artium præsenterer tøjbrands som Kokoon, RAINS, Marimekko, Bitte Kai Rand, Nué Notes & Klok. Alle dansk/skandinaviske firmaer med et højt kvalitetsniveau.

Hos Artium skal det være en oplevelse at besøge butikken, og deres Visuel Merchandiser er dygtig til at skabe miljøer, der skaber en god stemning samt lysten til at gå på opdagelse.

Artium får ofte ros for den gode oplevelse i butikken. Og så taler de med kunden, og vigtigst af alt så griner de med kunden.

Og så pakker Artium naturligvis ind i klimavenligt papir og har plantebaserede poser.

Find butikken:

Artium 

Vesterbrogade 1 M (Industriens Hus)

1620 København V

Se min kjole, den er Sort som...

blackno1_v1.jpg

Gå på opdagelse i det sorte univers og skab din egen unikke stil. Her finder du bl.a. Sorte trøjer med ekstra store hætter, stramme sorte jeans, sorte kjoler, Dr. Martens, New Rock støvler og band t-shirts. Black No 1 er helt klart et besøg værd for den modige og kreative.

Så kom og slip din indre Rock chick løs mellem nitterbælter og blondehandsker.

Besøg også Black No 1’s webshop.

Find butikken:

Black No 1

Studiestraede 3

1455 Copenhagen K

EDIE - Udsalg året rundt 

edie_foto_til_alt.jpg

EDIE er et nyt outletkoncept, hvor du kan købe brands som bl.a. Gestuz, Neo Noir, Blanche, Hofmann Copenhagen og Custommade til -40-70% året rundt. 

Konceptet blev startet af Christina Wiesner, fordi hun synes at gode varer fortjener at blive solgt - til gavn for brands, forbrugere og ikke mindst miljøet. I dag samarbejder hun med ca. 25 brands, primært danske brands, og der kommer løbende nye brands til. 

Find butikken:

Edie

Kompagnistræde 10

1208 København K

Håndplukkede designs i en afslappet atmosfære

Er du glad for farver, mønstre og tøj der er lidt anderledes? Så skal du kigge forbi Kolorit på Østerbro.

kolorit_1-(1).jpg

Butikken har ligget på Dag Hammarskjölds Allé siden 1975 og blev for 10 år siden overtaget af Anna og Anette, der håndplukker design fra de omkring 33 kvalitetsmærker, som butikken fører.

Bl.a. Bitte Kai Rand, Bessie Jeans, Skunkfunk, French Connection, Bric-a-brac, Épice, Blusbar mv.

Derudover sælger Kolorit sko fra Bubetti, Angulus og Woden.

Anna og Anette lægger stor vægt på personlig betjening og service, hvor der skal være tid til den enkelte kunde i en afslappet atmosfære, så det bliver en god oplevelse for alle.

Find butikken:

Kolorit

Dag Hammarskjölds Allé 31

København Ø

Pariserstemning på Frederiksberg

Besøg Madam My på hjørnet af Gl. Kongevej og Værnedamsvej på Frederiksberg. 

Madammy_alt.jpg

Værnedamsvej er kendt for sin franske stemning og opfattes af mange Københavnere, som Københavns Paris.

Når du besøger Madam My på Frederiksberg oser der af hygge og oprigtighed. Du bliver mødt af et imødekommende personale, og du føler dig straks hjemme og godt til pas.

Hos Madam My sælger de med hjertet – og der er et bredt udvalg af lækkert tøj fra både udenlandske og danske fashionbrands. Madam My tænker i bæredygtighed og værner om miljøet. Når du handler i  butikken, vil du bl.a. få dine varer i et flot net lavet i lækkert økologisk bomuld.

Velkommen indenfor hos Madam My.

Find butikken:

Madam My

Gammel Kongevej 85

1850 Frederiksberg C

Hurtig levering på de nyeste trends

Silkekjole i tie dye - pris 599 kr

cph-luxe-033A2302.jpg

Copenhagen Luxe er 13 år gammelt og fokuserer på lækre metervarer (bl.a. en del silke) og prints til fornuftige priser.

Copenhagen Luxe laver ikke fremtidige kollektion som traditionelle danske mærker gør, men arbejder i nuet, med få uger leveringstid, og er derfor hele tiden med på de allernyeste trends, og med en fornuftig omkostningstyring har vi meget lave priser ift. konkurrenter.

Copenhagen Luxe har også 7 butikker rundt på Sjælland, som henvender sig til kvinder i alle aldre og størrelser (XS- XXXL).

Find butikken:

COPENHAGEN LUXE

Strandvejen 189

2900 Hellerup

Designs med fokus på den kvindelige silhuet

Mondo_dsc9101bkpc.jpg

Mondo Kaos er en high-end vintagestil-boutique samt onlinebutik, der tilbyder skønt tøj, sko og tilbehør, inspireret af moden fra 1940'er, 1950'er og 1960'erne – tre årtier, der er særligt kendte for at sætte fokus på den kvindelige silhuet.

Mondo Kaos' mission er at tilbyde kvalitetstøj, der fremhæver den kvindelige figur, uanset kropstype og aktuelle fashiontrends. Mærkerne kommer fra hele verden, men er primær fra Skandinavien og England. 

Bag Mondo Kaos står Ditte Charite Lindemose, der i dag er bosat i Pasadena, Los Angeles, mens butikken i København drives af 5 skønne kvinder, der alle har en særlig kærlighed til vintagestilen. 

Find butikken:

Mondo Kaos

Birkegade 1

2200 København N.

Personlig styling til hverdagen og de store fester

porte_a_gauche_0423_justeret.jpg

Hos Porte à Gauche byder designer og stylist, Karina Wærum dig velkommen i hendes store garderobe af nøje udvalgt basis- og festtøj. 

Når du går herfra, har du enten fået sammensat et komplet nyt outfit til en bestemt begivenhed eller givet hverdagsgarderoben et pift. Altid med udgangspunkt i din stil, så din personlighed kan skinne igennem. 

Porte à Gauche ligger på skønne Christianshavn, lige ved kanalerne 

Find butikken:

Porte à Gauche

Torvegade 20 st. tv,

DK-1400 København K