Sponsoreret indhold

Unikke designs i smilets by

Unikke designs i smilets by

Aarhus er fyldt med små spændende modebutikker med spændende designs fra etablerede brands og upcoming danske designere, hvor man ofte kan finde mere unikke designs.

Vi har her fundet en række spændende tøjbutikker i smilets by, som kan inspirere til en stil med personlighed og kant

Items til den stilbevidste kvinde

Alroe_img_0279.jpg

I hjertet af Aarhus på den smukke Skt. Pauls Kirkeplads finder du Alrø.

I Alrø har de kvalitet og dig i fokus. Her finder du tøj, sko og accessoires fra eksklusive danske og udenlandske brands såsom Aiayu, Joseph, Forte_Forte, Dondup og Alberto Fasciani.

Alrø udvælger nøje butikkens items til den stilbevidste og moderne kvinde, derfor er det essentielt, at butikkens designs er tidløse, og at kvaliteten er i top. 

Et besøg i Alrø er en unik oplevelse, hvor du får en personlig og ærlig betjening og finder designs, du får glæde af igen og igen.

Boutique med fokus på den enkelte kvinde

Boutique Marie forhandler kvalitet, ikke discount. De tror på, at kvalitet betaler sig, og de har ekspertise, viden og erfaring til at rådgive og vejlede hver enkelt kunde optimalt.

Butikken har gennemgået en rivende udvikling. Fra dengang, hvor en stor pige nærmest skulle være lykkelig, hvis hun overhovedet kunne finde tøj, til i dag, hvor de har et flot sortiment til alle størrelser, stilarter og aldersgrupper.

Netop fokus på at klæde den enkelte kunde rigtigt på har været kendetegnet for Boutique Marie igennem alle årene. Som specialforretning lever de af tilfredse kunder, som kommer igen og igen. 

Historisk tøjhus i Latinerkvarteret

Sophies_butik.jpg

Sophies Tøjhus har i et halvt århundrede budt på farverige klude til kvinder og fantasifulde vindues-tableauer i sin eventyrlige hjørnebutik. I dag er butikken på Pustervig Torv altid en fest at træde ind i.

Her er farverigt, festligt og folkeligt. Her hænger dyre udenlandske modebrands sammen med feminine kjoler i retrostil fra King Louie og fantastisk strik fra Sibin Linnebjerg.

Der bliver lagt en stor ære i, at den fysiske butik såvel som webshoppen er et sted, hvor alle føler sig velkomne og kan jagte skønne klude. Bag Sophie står dedikerede medarbejdere, som altid yder kompetent vejledning.

STOY byder på lækre brands og morgenkaffe

stoy_img_2071.jpg

På Store Torv i Aarhus finder du STOY, en multibrand butik til både herre og dame med fokus på høj service og et bredt udvalg af lækre brands som Acne Studios, Totême, Marni, Proenza Schouler, Ganni, Sophie Bille Brahe, Off-White osv. I kælderen finder du blandt andet deres shop in shop med et bredt udvalg af lækre produkter fra det australske brand Aesop.

STOY åbner alle hverdage klokken 08.00, og de glæder sig til at byde jer velkomne med en god kop kaffe eller et iskoldt glas kombucha.

//STOY forhandler bl.a.:

Mode og interiør i Risskov

I Risskov i det nordlige Aarhus finder du Ønsketing, en mode og interiør butik, som absolut er et besøg værd. Butikken har eksisteret siden 1987 og har gennem alle årene været en af områdets bedste tøjbutikker.

oensketing.jpg

I Ønsketing finder du altid et bredt udvalg af varer inden for tidens trends af sko, tøj og tilbehør i alle prisklasser, - primært fra danske modebrands som Munthe, Pieszak, In Wear, Coster Copenhagen, Soaked In Luxury m.fl.

Stemningen i butikken er hyggelig og afslappet, og du får ærlig og professionel vejledning og fantastisk service.

Se mere om Ønsketing på www.oting.dk, facebook og Instagram.