Sponsoreret indhold

Inspiration til et sundere liv

Inspiration til et sundere liv

Vi ved det jo godt. Vi skal spise mere grønt, mindre kød og dyrke mere motion. Men hvorfor er det så svært, og skyldes udfordringerne noget helt andet end blot hang til søde sager.

Efter 100 slankekure og forsøg på livsstilsændringer er det måske på tide at få professionel hjælp. Ernæringseksperter kan hjælpe med at trykke på de rigtige knapper og lægge en plan, som du kan følge.

Vi har samlet en række inspirerende og dygtige ernæringseksperter, som kan behandle og guide dig til et sundere liv i balance.

Få balance i livet

Diætist Mia L. Schomacker arbejder til dagligt i sin klinik Et liv i balance i Solrød Strand, Sjælland. Her vejleder hun primært personer med irritabel tyktarm, kvinder med endometriose, kvinder med PCOS samt personer, der ønsker at tabe sig.

Mia er tilknyttet Endometriose Foreningen og Landsforeningen for ufrivilligt barnløse som fagperson. Mia holder løbende foredrag og udgiver artikler om kost som behandling. Hun er forfatter til 3 bøger om kost ved irritabel tyktarm og endometriose.

Derudover udvikler Mia opskrifter og giver inspiration til en hverdag med særlige behov i kosten på hendes hjemmeside, Facebook og Instagram.

Sundhed med fokus på krop og sind

Det er dig der er i fokus, når du er i 1:1 forløb hos Maibritt v/Grundahl Kost og Sundhed.

Maibritt arbejder ud fra, at vi alle er forskellige og unikke. Derfor arbejdes, der ikke kun med kost og motion, men i allerhøjeste grad også med forbindelsen mellem vores krop og sind. Vi er alle et forskelligt sted i livet og har forskellige vaner.

Med erfaring indenfor kost, træning, yoga og ayurveda kommer du hele vejen rundt ved et forløb med henblik på livsstilsændring.

Find mere inspiration til sundhed for krop og sind på Grundahl Kost og Sundhed's facebook side"

Droppede selv medicinen mod psoriasis

Käte Lindemann er uddannet autoriseret klinisk diætist. Interessen for mad fik Käte, da hun i en ung alder fik psoriasis. Hun formåede på 1½ måned at blive sin sygdom helt kvit og stoppede med medicin ved at have stor fokus på mad, drikkelse og motion.

Løsningen var anti-inflammatorisk kost, som er helt almindelig mad, der styrker, forebygger, opbygger og helbreder. Men der skal også være plads til søde fristelser, derfor opfandt Käte 80/20 princippet.

Ønsker du en livsstilsændring, som holder på den lange bane? Læs mere på katelindemann.dk

eller følg Käte på instagram.

Personlige kostplaner med plads til livet

Ingen forbud, ingen BMI-målinger, ingen ”hurtige” kure. I stedet tager Camillas vejledning udgangspunkt i:

• kropsanalyser, der viser fedtprocent, muskelmasse og bodyage

• personlige kostplaner uden forbud, men med plads til livet

• metakognitiv terapi, der giver overskud til at leve sundt og fastholde målsætningerne

Camilla Frydenberg er autoriseret klinisk diætist med over 15 års erfaring både fra hospital og egen praksis. Erfaringen viser, at BMI-målinger ofte fører til, at kvinder tror, at de er mere overvægtige, end de reelt er. Så første step er at få sat et realistisk mål, og så lægge en plan, der også kan holde på sigt.

Se mere på Instagram eller Facebook.

Find balancen mellem kage og kål

”Det sunde valg skal være en vane og en livsstil– for så er der plads til at nyde favoritkagen”

Det er missionen for klinisk diætist Cathrine Ilsøe: At formidle sundhed som en livsstil og med plads til at nyde, så man finder balancen mellem kage og kål, for hun er af den overbevisning, at en sund hverdag kan og må indeholde begge dele.

Det sunde valg handler ikke kun om kalorier og vægttab – men også om overskud og livskvalitet.

Det budskab formidler diætisten gerne – både i foredrag og individuelle vejledninger, hvor der også ryddes op i kostmyter, og der sættes spot på strategier til en sundere hverdag.

Se mere på hendes hjemmeside, Facebook eller Instagram

Få en krop i balance

Sandra Mouritzen er eksamineret Konsulent i Proces Ernæring ® med flere specialer inden for sundhed. Hun tager dig med på en unik udviklende sundhedsrejse, hvor der ikke kun er fokus på kost og motion. Der arbejdes også på vaneændring via Sandras unikke metoder.

I klinikken i Jyderup og via online forløb, tilbyder Sandra dig en Krop I Balance

Som kronisk skadet og smerteramt hjælper Sandra også andre med kroniske smerter, da hun ved, hvor svært det kan være at tabe sig og holde vægten. Sandra tilbyder også vejledning til kosttilskud og Organisk CBD-produkter.

Læs mere på Instagram og Facebook