Sponsoreret indhold

Her er solcremen, der passer perfekt til dig – og dine behov

Her er solcremen, der passer perfekt til dig – og dine behov

En solcreme skal være skræddersyet efter dine behov. Find ud af, hvilken solbeskyttelse du skal gå efter denne sommer, så du både beskytter din hud og havmiljøet.

Sommer nærmer sig, og det betyder timelange strandture, picnic i byens parker og udendørs caféhygge med veninderne – alt det bliver underskønt. Men de mange timer i solens varme stråler betyder også, at du skal passe på huden. I sommersæsonen er solcremen faktisk et af de vigtigste hudplejeprodukter, da den er med til at sørge for, du holder din hud ung og smuk.

Men nogle gange har du det måske alligevel med at springe solcremen over, fordi du synes, det er besværligt, fordi den enten fedter eller efterlader en hvid film på huden. Irriterer solcremen er løsningen dog bare at finde en variant, der er skræddersyet dine behov, som har en let konsistens, der ikke fedter, og som lægger sig usynligt og let på huden.

Avene-01.jpg

Skin protect – Ocean respect

Måske kender du allerede det franske apotekermærke Eau Thermale Avène. Avène er særlig kendt for Avène Termalkildevand, der virker beroligende, irritationsdæmpende og blødgørende på huden.

Bruger du solcremer fra Avène, beskytter du din hud samtidig med, at du gør en indsats for at passe på havmiljøet. Avène solcremer har bred og effektiv UVA- og UVB-beskyttelse og er biologisk nedbrydelige. De indeholder ingen silikoner eller vandopløselige solfiltre. Derfor efterlader de et minimalt miljømæssigt aftryk.

Avène kalder det 'Skin protect - Ocean respect' og samarbejder med organisationen PUR PROJECT om beskyttelse af havenes koralrev. Så med Avène solcreme kan du gøre din egen lille indsats for at skade havmiljøet mindst muligt.

Læs mere om 'Skin protect - Ocean respect' og Avènes øko-ansvarlige tilgang til solbeskyttelse her

Nedenstående giver vi dig den ultimative solcreme-guide til en sommer, der summer af alt fra hede storbyferie, udendørs sportsaktiviteter til soldyrkelse på stranden.

Solcreme guide

Til storbyferien

Gå efter en let og lækker solcreme. I den nye solcreme Avène B-Protect SPF 50+ frigives de innovative mikroindkapslede pigmenter ved påføring og sikrer en smuk glød til ansigtet. Solcremen beskytter mod forureningspartikler og kommer på små flasker, der er lige til at tage med i tasken, så du kan friske op i løbet af dagen.Avene-03.jpgAvène B-Protect SPF 50+, 30 ml, 100 kr.

Når du er aktiv i solen

Hvis du dyrker sport i solen, har du brug for en creme, du ikke sveder af, eller som føles klistret på huden. Det får du med den nye Avène Sport Fluid SPF 50+. Cremen har en ekstra let og forfriskende tekstur, der absorberes med det samme. Desuden er den meget vandfast og svedresistent.

Til hverdagen

Gør det til en god vane at bruge solcreme i ansigtet som en del af din daglige skønhedsrutine. Brug solcremen lige efter din dagcreme, inden du lægger makeup. Så får du det bedste og mest naturlige resultat. Gå efter en solcreme som Avène Sun Fluid SPF 50+, der har en let tekstur, er mat og ikke-fedtende – og som heller ikke efterlader et hvidt skær på huden. Avène kalder konceptet 'Nude Skin Feel', og det dækker over fornemmelsen af ikke at have creme på, samtidig med at du er optimalt beskyttet. Cremen indeholder også antioxidanten Pre-tocopheryl, som beskytter huden mod frie radikaler.Avene-04.jpgAvène Sun Fluid SPF 50+, 50 ml, 150 kr.

Avène Sport Fluid SPF 50+, 100 ml, 175 kr.

Til håndtasken

Husk også en taskevariant af din yndlingssolcreme, så du kan friske op i løbet af dagen. Det er især vigtigt på steder som for eksempel overlæben, hvor solcremen bliver slidt af, når du drikker og spiser. Det samme gælder hænderne, der ligesom brystet er meget udsatte for solens stråler. Selv en vandfast solcreme bliver slidt af i løbet af dagen, hvor du vasker hænder mange gange med sæbe. Et godt råd er også at genopfriske solcremen, inden du cykler hjem fra arbejde eller sætter dig ud i solen for måske at nyde en kop kaffe med veninderne.4_18-BOOK_Solaire-REFLEXE-face-adulte.jpg

Avène Sun Reflexe SPF 50+, 30 ml, 90 kr.

Ekstra beskyttelse til de mindste

Det er vigtigt at passe ekstra godt på børns hud, og hvis du selv har børn, her er Avène Sun Lotion Kids SPF50+ og Sun Spray Kids SPF50+ to rigtig gode bud på solbeskyttelse. Begge er meget beskyttende, meget vandfaste, uden parfume og ultra lette at fordele på huden. Hvis du tidligere har været irriteret over, at proppen til din solspray altid falder af i tasken, så har Avène løst problemet. På disse flasker er proppen nemlig en integreret del af selve sprayen, hvilket også sparer plast – til gavn for miljøet.

Avene-01.jpg

Avène Sun Spray Kids SPF 50+, 200 ml, 210 kr. - Avène Sun Lotion Kids SPF 50+, 250 ml, 220 kr.

Fransk skønhedspleje fra Eau Thermale Avène

Vidste du, at der hvert sekund bliver solgt en flaske Avène Termalkildevand på verdensplan? Det populære kildevand bruges i alle Avènes produkter – dermed også i alle solcremer.

Takket være en optimal balance mellem sikkerhed, kvalitet og kosmetiske egenskaber har Avène solbeskyttelse været nummer ét på de europæiske apoteker gennem de seneste 10 år.

Du finder Avène på apoteket.

Læs mere på Eau-thermale-avene.dk

Avene-06.jpg