Sponsoreret indhold

Vejen til velvære

Vejen til velvære

Ifølge Sarah Grünewald kræver det arbejde at have det godt. Det kræver, at du taler pænt til dig selv, at du er tro mod dig selv og sørger for at pleje dig selv både indeni og udenpå. Derfor har Sarah også lært at prioritere de ting, som gør hende glad.

Sarah Grünewald er blevet god til at dyrke det, der gør hende glad. Hun skriver dagbog, læser bøger, dyrker yoga, går ture, vinterbader og så prioriterer hun sine hudplejerutiner: “Jeg har brug for at have den her mig-tid om morgenen og om aftenen. Det (...) er meget mere end bare min skønhedsrutine. Det er et helt ritual for mig.”

Tekstbilleder_610x500_1.jpg

”Jeg kan godt lide, når min hud er renset ordentligt af, at der så kommer nogle ting på, som jeg ved er rene, og som virker, og som er fyldt med ren kærlighed til min hud.” – Sarah Grünewald, ECOOKING-ambassadør, skuespiller, tv-vært & mor

Sarah bruger ofte sin alenetid på badeværelset med favoritterne fra danske ECOOKING:

Morgenrutine

  1. Rensegel Parfumefri (for normal til fedtet hud) opfrisker og gør huden klar til at tage imod resten af rutinen. Indeholder plejende ingredienser som økologisk solsikkeolie og agurkeekstrakt.
  2. Super Serum opstrammer og glødbooster huden med 10 % Argireline.
  3. Dagcreme SPF 20 fugter og solbeskytter huden året rundt. Rig på naturlige, kollagenboostende ekstrakter.
image0aver.png

Aftenrutine

  1. Rensegel Parfumefri renser huden i dybden og fjerner overskydende olie samt dagens snavs og makeup.
  2. A-vitamin Serum 0,15 % (til nybegynderen) mindsker pigmentpletter, fine linjer, porer og urenheder. Indeholder 0,15 % ren retinol – fås også med 0,30 % til den øvede bruger af A-vitamin.
  3. Natcreme Parfumefri er en fugtgivende og kollagenstimulerende natcreme med 5 % Argireline.
Tekstbilleder_610x500_3.jpg

Spadag

  1. Rensegel Parfumefri renser huden og forbereder den til maskerne.
  2. Peel Maske stimulerer cellefornyelsen, udglatter og forstærker din naturlige glød. En blanding af eksfolierende mælke- og glykolsyre.
  3. Lermaske mindsker urenheder, porer og overskydende olie. Pakket med ingredienser som A-vitamin, irisekstrakt og zinksalt, som prikker let i huden, når de arbejder.
  4. Fugtmaske Parfumefri fugtboost, der styrker hudens barriere og blødgør. Med hele to slags hyaluronsyre og økologisk Aloe vera.
Tekstbilleder_610x500_4.jpg

Find alle rutiner og inspiration til din egen opskrift på www.ecooking.dk.