Sponsoreret indhold

VIND 2 startnumre til ALT for damernes kvindeløb, og løb med på den positive bølge

VIND 2 startnumre til ALT for damernes kvindeløb, og løb med på den positive bølge

Grin, motion og endorfiner i frit løb. Til årets ALT for damernes Kvindeløb samles skoleveninder, arbejdskolleger, studiekammerater, kusiner, mødre og døtre – og nu kan du vinde startnumre og merchandise fra Kildevæld!

ALT for damernes Kvindeløb har eksisteret siden 1981 og hver gang, det løber af stablen, samles kvinder i hundredvis og i alle aldre flere steder i Danmark for sammen at dyrke motion, der får endorfinerne til at sprudle af positivisme.

Netop derfor er Kildevæld hovedsponsor, for med deres fokus på #denpositivebølge danner ALT for damernes Kvindeløb og Kildevæld det perfekte parløb på turen.

I år er ALT for damernes Kvindeløb i Fredericia 7 juni, Odense 9. juni, København 11. og 12. juni, Aalborg 15. juni og Aarhus 18. juni.

En positiv balance

Din væskebalance er vigtig for dit velvære – både når du lever dit normale hverdagsliv, og når du dyrker sport. Til ALT for damernes Kvindeløb uddeler Kildevæld derfor blandt andet lækre drikkevarer – alle med udgangspunkt i deres naturlige mineralvand uden kulsyre fra kilden Kildevæld i Saltum i Nordjylland.

Du kan smage dig gennem alle de tre lækre varianter: Naturligt mineralvand uden brus, Hyldeblomst/Citron og Hindbær/Brombær, så prøv dig frem, og vær med til at sprede bølgen af positivitet.

Deltag i konkurrencen om 2 x startnumrer, panttasker og kasketter længere nede i teksten.

Tre læskende varianter

Du kan nyde Kildevæld som naturligt mineralvand uden brus, og snyd ikke dig selv for de to sommerlige smage; Hyldeblomst/Citron og Hindbær/Brombær.

Læs mere her.

kildevaeld_website-banner_610x450.jpg

Bæredygtige flasker

I 2022 lancerede Kildevæld, der er en del af The Coca-Cola Company, nye flasker, som er produceret af genanvendt plast. For at leve op til virksomhedens bæredygtighedsstrategi, World Without Waste, er det derfor vigtigt at få flaskerne retur, så de kan genbruges – til glæde for miljøet.

Blandt andet derfor skabte Kildevæld sidste år en ny pantflaske i samarbejde med det bæredygtige modefirma Copenhagen cartel. Den stilfulde pantflasken er fremstillet af 100% genanvendt plast (blandt andet fra fiskebet og reb) – et materiale, der udover at hylde genbrug også er utroligt nemt at gøre rent efter brug.

Tasken er inspireret af den klassiske ’drybag’, der bruges af dykkere, surfere og andre, der elsker aktiviteter i vand.

Deltag i konkurrencen herunder og vind 2 startnumrer (valgfri by), samt 2 panttasker og 2 kasketter.

Konkurrencen er slut, og vinderne har fået direkte besked.