Sponsoreret indhold

Unikke snedkerkøkkener gør drømme til virkelighed

Unikke snedkerkøkkener gør drømme til virkelighed

Køkkenet har i mange år været det sociale omdrejningspunkt i vores hjem. Det er her vi mødes og taler om dagens oplevelser, og det er her vi hygger os fredag aften.

De mange timer i køkkenet stiller krav til både funktionalitet og indretning. Det skal være hyggeligt, stilfuldt og ikke mindst praktisk.

Drømmer du samtidigt om et unikt, håndlavet køkken i smukt træ, eksklusivt design og slidstærkt håndværk, så skal du have fat i en snedker.

Vi har samlet fem dygtige snedkere, som alle har en passion for design og godt snedkerhåndværk.

Specialhåndlavede snedkerkøkkener

buchhaves_p1090448.jpg

Når du overvejer at investere i et nyt snedkerkøkken, kan Buchhaves Møbelmageri være det helt rigtige valg.

Her skal kunden altid være i centrum, for vi ved at der er rigtig mange beslutninger, der skal tages når man skal vælge køkken.

Vil man gerne have mange finurligheder, eller skal det være helt enkelt og klassisk, så hjælper vi meget gerne med at træffe de helt rigtige beslutninger.

Alt dette kommer jo helt an på den enkelte kunde, alle vores snedkerkøkkener er udviklet og designet helt fra bunden, i tæt samarbejde med kunden.

Da to kunder, ikke har det samme rum til køkkenet, og måske heller ikke samme smag, vil der derfor hos vores kunder, altid være en stor forskel fra køkken til køkken.

Vores snedkerkøkken er alle special håndlavet på vores eget snedkerværksted i Tvis, til hvert enkel kunde, altid kun en kunde af gangen.

Vores snedkerkøkkener består af træ og fingersamlede massive træ skuffer, som sikrer dig et holdbart snedkerkøkken, for livet.

Tæt dialog giver det ultimative snedkerkøkken

Jonsson_Billedcollage.jpg

Der er ingen facitliste for ægte snedkerkøkkener. I Jönsson Plus tager vi udgangspunkt i dine ønsker og drømme og tager hensyn til de rammer, der findes i din bolig.

Sammen sporer vi os ind på dit nye køkken. Du kommer med dine idéer og tanker, vi bidrager med erfaring, indsigt og forslag.

I en dialog tager vi afsæt i boligens stil, og hvad der ellers har indflydelse på det kommende projekt.

Vi spiller ind med farve- og materialeforslag i en første designfase. Vi drøfter mulighederne og får rammet opgaven ind.

Vi samarbejder gerne med din egen arkitekt, eller vi foreslår en ekstern designer, håndplukket til projektet, så vi sammen kan skabe det ultimative resultat.

Klassisk design med det moderne køkkens bekvemmeligheder

Klassiq_bil.jpg

I Klassiq er vi specialister i det klassiske snedkerkøkken med alle det moderne køkkens bekvemmeligheder. Vi går ikke på kompromis, når det gælder funktionalitet og æstetik.

Vores snedkerkøkken er specialdesignet til boligen og tilpasset ned til mindste detalje. For at kunne opfylde dine ønsker til et nyt snedkerkøkken og samtidig respektere boligens originale stil, arbejder vi både med arkitektur, design og meget præcise opmålinger.

Et snedkerkøkken skal fungere, både hvad angår funktionalitet og design, og vi tænker derfor i nye løsninger og smukke finesser og skaber køkkener for livet. Det lækre interiør af ægte, fineret træ, håndmalede overflader og skuffer i massivt træ sikrer dig et holdbart snedkerkøkken, som er nemt at vedligeholde.

Hos Klassiq leverer vi et smukt klassisk design kombineret med det moderne køkkens bekvemmeligheder.

Unikt snedkerkøkken med sans for detaljen

scharling_Frederiksberg_small_oddhunt-1-min.jpg

Det unikke og tilpassede snedkerkøkken – det er hvad Scharling Woodwork skaber i eksklusive materialer som massivt egetræ, smedejern, stål, linoleum, granit og marmor.

Deres køkkener af høj kvalitet bliver skabt fra bunden på værkstedet i Kokkedal, hvor teamet af snedkere holder til.

Hos Scharling Woodwork er materialerne og håndværket altafgørende for at skabe den rette løsning til deres kunder. Virksomheden er ikke låste på standardmål – deres speciale er at skabe løsninger tilpasset jeres hjem.

Der er sans for detaljen, når det kommer til samlinger, fingertappede skuffer og gennemgående åretegninger igennem køkkensiden.

Design jeres unikke snedkerkøkken i samarbejde med Scharling Woodwork og skab jeres drømmekøkken.

Unikke snedkerkøkkener uden fordyrende mellemled

SilkeborgKoekkensnedkeri_5e8f38.jpg

Hos Silkeborg Køkkensnedkeri står vi klar til at hjælpe dig med dit næste projekt. Vi sætter en stor ære i kvalitet og godt håndværk. 

Vi har stor fokus på snedkeri. Det er nemlig essensen af det vi laver. Fokus på håndlavet kvalitet med øje for detaljen og dit unikke behov. Sådan har det altid været – og sådan bliver det ved med at være.

Med et køkken, bad eller garderobe fra Silkeborg Køkkensnedkeri by Frølund og Skjoldborg får du ikke kun en unik løsning. Du får også dine input, dit aftryk og dine idéer med i det endelige resultat. Vi er med fra idé til virkelighed, når drømmekøkkenet skal realiseres. Vi slutter projektet af, hvor vi tjekker det hele sammen med dig.

Med et køkken fra Silkeborg Køkkensnedkeri får du en skræddersyet løsning til unikke priser. Vi har skåret mellemleddene væk, og får leveret direkte fra værkstedet på mål, der passer til dit køkken. Vores passion er at sikre dig et unikt køkken, til en fornuftig pris, hvor der ikke er tvivl om, at det kommer fra Silkeborg Køkkensnedker by Frølund og Skjoldborg.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Silkeborg Køkkensnedkeri by Frølund og Skjoldborg.