Sponsoreret indhold
Bagte grøntsager, sojabønne fettuccine og bearnaise
Vi har ladet os inspirere af de ting, vi har i grøntsagsskuffen og sammensat en lækker vegetarret med skønne friske urter.
4 personer
Total:45 minutter
Ingredienser
- 3 spsk. god olivenolie
- 1/2 broccoli
- 6 skrællede gulerødder - skåret i mundrette strimler
- 1 bundt grønne asparges – renset og skåret i 5 cm lange stykker
- 1 stor fennikel delt i mindre stykker
- 1 rød peber - renset og skåret i mindre stykker
- 2 rødløg delt i kvarte
- 1 pakke soyabønne fettuccine (4 portioner) kogt efter instruktionen på pakken
- 2 fed knust/finthakket hvidløg
- 100 g skyllet og strimlet grønkål
- 1 bundt frisk timian
- Salt og peber
- 1 brev ’Knorr Bearnaise Sauce - 100% naturlige ingredienser’
Sådan laver du bagte grøntsager, sojabønne fettuccine og bearnaise
- 1. Tænd ovnen på 175 grader.
- 2. Start med at blande gulerødder, fennikel og løg med 1 spsk. olivenolie, lidt timian, salt og peber og 2 fed knust/finthakket hvidløg og læg blandingen i et fad, som du sætter i ovnen.
- 3. Mens du bager gulerødder, fennikel og løg i ovnen, koger du sojabønne fettuccinen som anvist på emballagen. Når den er kogt, blander du den med lidt olivenolie og lader den køle af.
- 4. Når gulerødder og løg er ved at være møre efter 15-20 min. i ovnen (test med en lille kniv), sætte du asparges, grønkål og broccoli i ovnen, til de har fået lidt farve. De må endelig ikke få for meget, men skal være al dente.
- 5. Tilbered saucen ved at blande 1 brev ’Knorr Béarnaise Sauce - 100% naturlige ingredienser’ med 2,5 dl vand i en gryde. Kog i 5 minutter, tag gryden af varmen og rør 90 g smør i saucen.
- 6. Tag alle grøntsagerne ud og bland dem i en skål sammen med fettuccinen. Smag til med salt og peber.
- 7. Anret grøntsager og fettuccinen på et stort fad, pynt med grønkålen på toppen og server med ’Knorr Bearnaise Sauce - 100% naturlige ingredienser’.
Flere lækre Knorr-opskrifter
-
Mango blomster med currycreme og blandede krydderier
-
Antipasta med vafler og bearnaise
-
Svinekød i karrysauce med ris
-
Boller i æble-karry
-
Hakkebøf med chili-béarnaise
-
Laksefilet med dild-hollandaise
-
Grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce
-
Bagte grøntsager, sojabønne fettuccine og bearnaise
-
Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce
-
Hvide asparges med pocheret æg, sauteret spinat og hollandaisesauce
-
Oksefilet med ovnstegte timian-kartofler og béarnaisesauce
-
Kyllingeoverlår med fuldkornsris og karry-ingefærsauce
-
Hollandaise-gratineret laks med spinat
-
Grillet kylling med kold béarnaisesauce dip
-
Kylling i karry med stegte løg og peanuts
-
Stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise
-
Penne med stegte svampe, grøntsager og karrysauce
-
Kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise
-
Gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner
-
Blomster af gule beder med bearnaisecreme
-
Hasselback kartofler med bearnaise
LÆS OGSÅ:Antipasta med vafler og bearnaise