Sponsoreret indhold
Stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise
Kål er sund, velsmagende og billig mad. Her har vi stegt spidskål og toppet det med avocado, grønkål og en lækker hollandaise sauce.
4 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 1 spidskål
- 2 avocado
- 1 citron hvor du kun skal bruge skrællen fintrevet
- 1 kvist frisk timian (eller en tsk. tørret)
- 100 g skyllet, fintskåret grønkål
- Salt og peber
- Lidt god olivenolie
- 1 brev ’Knorr Hollandaise - 100% naturlige ingredienser’
Sådan laver du stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise
- 1. Opvarm ovnen til 200 °C.
- 2. Del spidskålen i 4 kvarte.
- 3. Halver de to avocadoer, fjern stenene og fjern skrællen.
- 4. Bland revet citronskræl, olie, salt og peber – og gnid blandingen ind i kålen og pensl på avocadoen.
- 5. Sæt de kvarte spidskål i ovnen og steg i ca. 10 minutter. Vend dem og steg i yderligere 10 minutter.
- 6. Varm en grillpande og steg de halve avocadoer, til de har fået pæne grillstriber.
- 7. Tilbered saucen ved at blande 1 brev ’Knorr Hollandaise Sauce - 100% naturlige ingredienser’ med 2,5 dl vand i en gryde. Kog i 5 minutter, tag gryden af varmen og rør 90 g smør i saucen.
- 8. Anret de bagte spidskål og de grillede avocadoer på fire tallerkener. Bland den hakkede grønkål med lidt af olieblandingen – og hæld den over spidskålen og avocadoen.
- 9. Server med ’Knorr Hollandaise Sauce - 100% naturlige ingredienser’.
Flere lækre Knorr-opskrifter
-
Mango blomster med currycreme og blandede krydderier
-
Antipasta med vafler og bearnaise
-
Svinekød i karrysauce med ris
-
Boller i æble-karry
-
Hakkebøf med chili-béarnaise
-
Laksefilet med dild-hollandaise
-
Grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce
-
Bagte grøntsager, sojabønne fettuccine og bearnaise
-
Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce
-
Hvide asparges med pocheret æg, sauteret spinat og hollandaisesauce
-
Oksefilet med ovnstegte timian-kartofler og béarnaisesauce
-
Kyllingeoverlår med fuldkornsris og karry-ingefærsauce
-
Hollandaise-gratineret laks med spinat
-
Grillet kylling med kold béarnaisesauce dip
-
Kylling i karry med stegte løg og peanuts
-
Stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise
-
Penne med stegte svampe, grøntsager og karrysauce
-
Kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise
-
Gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner
-
Blomster af gule beder med bearnaisecreme
-
Hasselback kartofler med bearnaise
LÆS OGSÅ:Laksefilet med dild-hollandaise