Sponsoreret indhold

Stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise

Stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise

Kål er sund, velsmagende og billig mad. Her har vi stegt spidskål og toppet det med avocado, grønkål og en lækker hollandaise sauce.

4 personer

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 1 spidskål
  • 2 avocado
  • 1 citron hvor du kun skal bruge skrællen fintrevet
  • 1 kvist frisk timian (eller en tsk. tørret)
  • 100 g skyllet, fintskåret grønkål
  • Salt og peber
  • Lidt god olivenolie
  • 1 brev ’Knorr Hollandaise - 100% naturlige ingredienser’

Sådan laver du stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise

  1. 1. Opvarm ovnen til 200 °C.
  2. 2. Del spidskålen i 4 kvarte.
  3. 3. Halver de to avocadoer, fjern stenene og fjern skrællen.
  4. 4. Bland revet citronskræl, olie, salt og peber – og gnid blandingen ind i kålen og pensl på avocadoen.
  5. 5. Sæt de kvarte spidskål i ovnen og steg i ca. 10 minutter. Vend dem og steg i yderligere 10 minutter.
  6. 6. Varm en grillpande og steg de halve avocadoer, til de har fået pæne grillstriber.
  7. 7. Tilbered saucen ved at blande 1 brev ’Knorr Hollandaise Sauce - 100% naturlige ingredienser’ med 2,5 dl vand i en gryde. Kog i 5 minutter, tag gryden af varmen og rør 90 g smør i saucen.
  8. 8. Anret de bagte spidskål og de grillede avocadoer på fire tallerkener. Bland den hakkede grønkål med lidt af olieblandingen – og hæld den over spidskålen og avocadoen.
  9. 9. Server med ’Knorr Hollandaise Sauce - 100% naturlige ingredienser’.