Sponsoreret indhold
Blomster af gule beder med bearnaisecreme
Imponer dine gæster med en flot og nem tapasret.
12 personer
Total:15 minutter
Ingredienser
- 4 store gule beder - skrællede
- 200 g friskost
- Lidt frisk estragon
- 2 dl æblecider
- 1,5 dl sukker
- 2 dl vand
- 1 pose Knorr Bearnaise Sauce - 100% naturlige ingredienser
- 2 spsk. cremefraiche
- ½ tsk. salt
- Lidt kværnet sort peber
Sådan laver du blomster af gule beder med bearnaisecreme
- 1. Skær de skrællede gulbeder ca.1 mm tykke skiver på et mandolinjern.
- 2. Brug en udstikker på 6-7 cm i diameter og stik de runde skiver beder ud.
- 3. Bland æblecider, sukker og vand i en gryde, læg de skivede beder i lagen og kog op.
- 4. Sluk for varmen og lad bederne køle af i lagen.
- 5. Læg de afkølede beder til tørring på et rent viskestykke.
- 6. Bland friskost, Knorr Bearnaise Sauce - 100% naturlige ingredienser – pulver og cremefraiche i en skål og krydr med lidt salt og peber.
- 7. Fordel bearnaise-cremen på skiverne af de gule beder, klem dem forsigtigt sammen om cremen, så de danner en lille trekant og pynt med lidt frisk estragon.
Flere lækre Knorr-opskrifter
-
Mango blomster med currycreme og blandede krydderier
-
Antipasta med vafler og bearnaise
-
Svinekød i karrysauce med ris
-
Boller i æble-karry
-
Hakkebøf med chili-béarnaise
-
Laksefilet med dild-hollandaise
-
Grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce
-
Bagte grøntsager, sojabønne fettuccine og bearnaise
-
Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce
-
Hvide asparges med pocheret æg, sauteret spinat og hollandaisesauce
-
Oksefilet med ovnstegte timian-kartofler og béarnaisesauce
-
Kyllingeoverlår med fuldkornsris og karry-ingefærsauce
-
Hollandaise-gratineret laks med spinat
-
Grillet kylling med kold béarnaisesauce dip
-
Kylling i karry med stegte løg og peanuts
-
Stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise
-
Penne med stegte svampe, grøntsager og karrysauce
-
Kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise
-
Gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner
-
Blomster af gule beder med bearnaisecreme
-
Hasselback kartofler med bearnaise