Sponsoreret indhold
Kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise
Overrask dine gæster med en hjemmelavet tapasret, hvor du kombinerer kaffe og rødbeder.
12 personer
Total:10 minutter
Ingredienser
- 4 rødbeder – rengjorte med skræl
- 1 l kaffegrums (eller så det dækker bederne)
- 1 bakke brøndkarse til pynt
- 1 dl mayonnaise – evt. hjemmelavet
- 1,5 dl creme fraiche
- 1 pose Knorr Hollandaise Sauce - 100% naturlige ingredienser - pulver
- 1 citron – revet skal og saft
- 3 fed pressede sorte
- hvidløg
- Salt og peber
Sådan laver du kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise
- 1. Opvarm ovnen til 200°.
- 2. Læg rødbederne i et ildfast fad og dæk dem med kaffegrums. Bag dem i 1½- 2 timer eller til de er bløde i midten. Lad dem køle af i kaffegrumsen, inden du piller skrællen af rødbederne.
- 3. Mens rødbederne er i ovnen, blander du mayonnaise, cremefraiche, Knorr Hollandaise Sauce - 100% naturlige ingredienser – pulver, citronsaft, revet skal og de pressede hvidløg i en skål og sætter den i køleskabet.
- 4. Når rødbederne er afkølet, skal du halvere dem og derefter dele dem i 6 både, som du fordeler på et fad eller i 12 portioner.
- 5. Hæld hvidløgshollandaisen over rødbederne og pynt med brøndkarse.
Flere lækre Knorr-opskrifter
-
Mango blomster med currycreme og blandede krydderier
-
Antipasta med vafler og bearnaise
-
Svinekød i karrysauce med ris
-
Boller i æble-karry
-
Hakkebøf med chili-béarnaise
-
Laksefilet med dild-hollandaise
-
Grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce
-
Bagte grøntsager, sojabønne fettuccine og bearnaise
-
Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce
-
Hvide asparges med pocheret æg, sauteret spinat og hollandaisesauce
-
Oksefilet med ovnstegte timian-kartofler og béarnaisesauce
-
Kyllingeoverlår med fuldkornsris og karry-ingefærsauce
-
Hollandaise-gratineret laks med spinat
-
Grillet kylling med kold béarnaisesauce dip
-
Kylling i karry med stegte løg og peanuts
-
Stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise
-
Penne med stegte svampe, grøntsager og karrysauce
-
Kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise
-
Gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner
-
Blomster af gule beder med bearnaisecreme
-
Hasselback kartofler med bearnaise
LÆS OGSÅ:Hasselback kartofler med bearnaise