Sponsoreret indhold
Grillet kylling med kold béarnaisesauce dip
Grillet kylling med kold béarnaisesauce dip er en nem hverdagsret, som kun tager 25 minutter at tilberede.
4 personer
Total:25 minutter
Ingredienser
- 4 stk kyllingebryst
- 1 bundt asparges
- 4 stk rød peber
- 4 stk løg
- 2 spsk. madolie
- Salt og peber
- Sauce
- 1 brev Knorr Béarnaise Sauce - 100% Naturlige Ingredienser
- 250 gr crème fraiche
Sådan laver du grillet kylling med kold béarnaisesauce dip
- 1. Krydr kyllingen med salt og peber. Knæk asparges på midten og smid bundene ud. Skær rød peber og løg i store grove stykker og vend grøntsagerne i olie og krydr med salt og peber.
- 2. Grill kyllingen på grillen eller på en grillpande sammen med asparges, rød peber og løg.
- 3. Rør brevet med Knorr Béarnaise sammen med creme fraiché, så du får en kold béarnaise dip.
- 4. Servér grillet kylling med grillede grøntsager og en kold Knorr Béarnaisesauce dip.
Flere lækre Knorr-opskrifter
-
Mango blomster med currycreme og blandede krydderier
-
Antipasta med vafler og bearnaise
-
Svinekød i karrysauce med ris
-
Boller i æble-karry
-
Hakkebøf med chili-béarnaise
-
Laksefilet med dild-hollandaise
-
Grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce
-
Bagte grøntsager, sojabønne fettuccine og bearnaise
-
Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce
-
Hvide asparges med pocheret æg, sauteret spinat og hollandaisesauce
-
Oksefilet med ovnstegte timian-kartofler og béarnaisesauce
-
Kyllingeoverlår med fuldkornsris og karry-ingefærsauce
-
Hollandaise-gratineret laks med spinat
-
Grillet kylling med kold béarnaisesauce dip
-
Kylling i karry med stegte løg og peanuts
-
Stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise
-
Penne med stegte svampe, grøntsager og karrysauce
-
Kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise
-
Gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner
-
Blomster af gule beder med bearnaisecreme
-
Hasselback kartofler med bearnaise
LÆS OGSÅ:Hakkebøf med chili-béarnaise