Sponsoreret indhold
Hakkebøf med chili-béarnaise
Pift den klassiske hakkebøf op med en lækker chili-béarnaise.
4 personer
Total:40 minutter
Ingredienser
- 500 g hakket oksekød
- 1 løg, finthakket
- 1 rød chili, finthakket
- 2 spsk madolie
- 250 g cherry tomater
- 2 stk. forårsløg i tynde skriver
- 300 g blandet grøn salat
- 1 spsk. olivenolie til dressing
- 1 spsk. citronsaft til dressing
- 1 spsk. balsamico
- Kartoffelbåde
- 10 mellemstore kartofler med skræl, skåret i både
- 3 spsk. madolie
- Salt og peber
- Et par kviste frisk grofthakket timian
- Sauce
- 1 brev Knorr Béarnaise Sauce - 100% Naturlige Ingredienser
- 2,5 dl vand
- 90 g smør
- 1 rød chili, finthakket
Sådan laver du hakkebøf med chili-béarnaise
- 1. Kartoffelbådene blandes med 3 spsk. madolie, timian, salt og peber, inden de lægges på en bradepande med bagepapir. Steg i ovnen i ca. 30 min, vend halvvejs.
- 2. Bland finthakket løg og finthakket chili i kødet og form blandingen til 4 hakkebøffer. Krydr med lidt salt og peber. Varm 2 spsk madolie på en pande og steg hakkebøfferne.
- 3. Tilbered en grøn salat med salatblade, tomater og forårsløg. Vend med olivenolie, citronsaft og balsamico.
- 4. Tilbered chili-béarnaisen ved at blande 2,5 dl vand og brevet med Knorr Béarnaise Sauce i en gryde. Rør rundt og kog i 5 minutter. Tag gryden af varmen og vend smørret i saucen.
- 5. Servér hakkebøf med timian-kartofler, grøn salat og chili-béarnaise.
Flere lækre Knorr-opskrifter
-
Mango blomster med currycreme og blandede krydderier
-
Antipasta med vafler og bearnaise
-
Svinekød i karrysauce med ris
-
Boller i æble-karry
-
Hakkebøf med chili-béarnaise
-
Laksefilet med dild-hollandaise
-
Grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce
-
Bagte grøntsager, sojabønne fettuccine og bearnaise
-
Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce
-
Hvide asparges med pocheret æg, sauteret spinat og hollandaisesauce
-
Oksefilet med ovnstegte timian-kartofler og béarnaisesauce
-
Kyllingeoverlår med fuldkornsris og karry-ingefærsauce
-
Hollandaise-gratineret laks med spinat
-
Grillet kylling med kold béarnaisesauce dip
-
Kylling i karry med stegte løg og peanuts
-
Stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise
-
Penne med stegte svampe, grøntsager og karrysauce
-
Kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise
-
Gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner
-
Blomster af gule beder med bearnaisecreme
-
Hasselback kartofler med bearnaise