Sponsoreret indhold

Hakkebøf med chili-béarnaise

Hakkebøf med chili-béarnaise

Pift den klassiske hakkebøf op med en lækker chili-béarnaise.

4 personer

Total:40 minutter

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 1 løg, finthakket
  • 1 rød chili, finthakket
  • 2 spsk madolie
  • 250 g cherry tomater
  • 2 stk. forårsløg i tynde skriver
  • 300 g blandet grøn salat
  • 1 spsk. olivenolie til dressing
  • 1 spsk. citronsaft til dressing
  • 1 spsk. balsamico
  • Kartoffelbåde
  • 10 mellemstore kartofler med skræl, skåret i både
  • 3 spsk. madolie
  • Salt og peber
  • Et par kviste frisk grofthakket timian
  • Sauce
  • 1 brev Knorr Béarnaise Sauce - 100% Naturlige Ingredienser
  • 2,5 dl vand
  • 90 g smør
  • 1 rød chili, finthakket

Sådan laver du hakkebøf med chili-béarnaise

  1. 1. Kartoffelbådene blandes med 3 spsk. madolie, timian, salt og peber, inden de lægges på en bradepande med bagepapir. Steg i ovnen i ca. 30 min, vend halvvejs.
  2. 2. Bland finthakket løg og finthakket chili i kødet og form blandingen til 4 hakkebøffer. Krydr med lidt salt og peber. Varm 2 spsk madolie på en pande og steg hakkebøfferne.
  3. 3. Tilbered en grøn salat med salatblade, tomater og forårsløg. Vend med olivenolie, citronsaft og balsamico.
  4. 4. Tilbered chili-béarnaisen ved at blande 2,5 dl vand og brevet med Knorr Béarnaise Sauce i en gryde. Rør rundt og kog i 5 minutter. Tag gryden af varmen og vend smørret i saucen.
  5. 5. Servér hakkebøf med timian-kartofler, grøn salat og chili-béarnaise.