Sponsoreret indhold

Gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner

Gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner

Med ganske få ingredienser kan du trylle denne fantastiske tapasret frem.

12 personer

Total:10 minutter

Ingredienser

  • 600 g gulerødder – skrællede og skåret i mindre stykker
  • 1 Knorr Vegetabilsk bouillonterning
  • 200 g friskost
  • 1 pose Knorr Curry Sauce - 100% naturlige ingredienser - pulver
  • 1 citron - revet skal og saft
  • 1 dl hvedekerner ristet i lidt olie
  • Salt og peber
  • 50 g urteskud

Sådan laver du gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner

  1. 1. Kog vand med bouillon. Tilsæt gulerødderne og kog 1-2 minutter. Skyl dem straks i koldt vand og lad dem dryppe godt af i en sigte.
  2. 2. Blend gulerødderne i en foodprocessor.
  3. 3. Bland friskost og Knorr Curry Sauce - 100% naturlige ingredienser - pulver - med gulerødder og smag til med citron, salt og peber.
  4. 4. Anret i en skål eller i 12 små portioner og pynt med de poppede hvedekerner og friske salatskud. 5. Server med godt brød.