Sponsoreret indhold
Gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner
Med ganske få ingredienser kan du trylle denne fantastiske tapasret frem.
12 personer
Total:10 minutter
Ingredienser
- 600 g gulerødder – skrællede og skåret i mindre stykker
- 1 Knorr Vegetabilsk bouillonterning
- 200 g friskost
- 1 pose Knorr Curry Sauce - 100% naturlige ingredienser - pulver
- 1 citron - revet skal og saft
- 1 dl hvedekerner ristet i lidt olie
- Salt og peber
- 50 g urteskud
Sådan laver du gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner
- 1. Kog vand med bouillon. Tilsæt gulerødderne og kog 1-2 minutter. Skyl dem straks i koldt vand og lad dem dryppe godt af i en sigte.
- 2. Blend gulerødderne i en foodprocessor.
- 3. Bland friskost og Knorr Curry Sauce - 100% naturlige ingredienser - pulver - med gulerødder og smag til med citron, salt og peber.
- 4. Anret i en skål eller i 12 små portioner og pynt med de poppede hvedekerner og friske salatskud. 5. Server med godt brød.
Flere lækre Knorr-opskrifter
-
Mango blomster med currycreme og blandede krydderier
-
Antipasta med vafler og bearnaise
-
Svinekød i karrysauce med ris
-
Boller i æble-karry
-
Hakkebøf med chili-béarnaise
-
Laksefilet med dild-hollandaise
-
Grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce
-
Bagte grøntsager, sojabønne fettuccine og bearnaise
-
Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce
-
Hvide asparges med pocheret æg, sauteret spinat og hollandaisesauce
-
Oksefilet med ovnstegte timian-kartofler og béarnaisesauce
-
Kyllingeoverlår med fuldkornsris og karry-ingefærsauce
-
Hollandaise-gratineret laks med spinat
-
Grillet kylling med kold béarnaisesauce dip
-
Kylling i karry med stegte løg og peanuts
-
Stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise
-
Penne med stegte svampe, grøntsager og karrysauce
-
Kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise
-
Gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner
-
Blomster af gule beder med bearnaisecreme
-
Hasselback kartofler med bearnaise