Sponsoreret indhold

Kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise

Kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise

Overrask dine gæster med en hjemmelavet tapasret, hvor du kombinerer kaffe og rødbeder.

12 personer

Total:10 minutter

Ingredienser

  • 4 rødbeder – rengjorte med skræl
  • 1 l kaffegrums (eller så det dækker bederne)
  • 1 bakke brøndkarse til pynt
  • 1 dl mayonnaise – evt. hjemmelavet
  • 1,5 dl creme fraiche
  • 1 pose Knorr Hollandaise Sauce - 100% naturlige ingredienser - pulver
  • 1 citron – revet skal og saft
  • 3 fed pressede sorte
  • hvidløg
  • Salt og peber

Sådan laver du kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise

  1. 1. Opvarm ovnen til 200°.
  2. 2. Læg rødbederne i et ildfast fad og dæk dem med kaffegrums. Bag dem i 1½- 2 timer eller til de er bløde i midten. Lad dem køle af i kaffegrumsen, inden du piller skrællen af rødbederne.
  3. 3. Mens rødbederne er i ovnen, blander du mayonnaise, cremefraiche, Knorr Hollandaise Sauce - 100% naturlige ingredienser – pulver, citronsaft, revet skal og de pressede hvidløg i en skål og sætter den i køleskabet.
  4. 4. Når rødbederne er afkølet, skal du halvere dem og derefter dele dem i 6 både, som du fordeler på et fad eller i 12 portioner.
  5. 5. Hæld hvidløgshollandaisen over rødbederne og pynt med brøndkarse.