Sponsoreret indhold
Hasselback kartofler med bearnaise
Er du også vild med tapaskonceptet, så prøv disse lækre sprøde hasselback kartofler med skræl - helt enkelt og ikke dyr.
12 personer
Total:15 minutter
Ingredienser
- 12 små kartofler
- 1 pose Knorr Bearnaise Sauce - 100% naturlige ingredienser
- ½ dl ristede græskarkerner - groft hakket
- 50 g smør
Sådan laver du hasselback kartofler med bearnaise
- 1. Tænd ovnen på 200°.
- 2. Vask kartoflerne og dup dem tørre i lidt køkkenrulle.
- 3. Skær ned i kartoflerne med en smal, skarp kniv med ca. 1 mm mellemrum, men endelig ikke helt igennem. (Brug evt. en dyb træske, så kartoflerne ligger stabilt, og du undgår at skære helt igennem ved en fejltagelse).
- 4. Læg kartoflerne med den ridsede side opad i et ovnfast fad. 5. Pensl kartoflerne med smeltet smør, drys dem med lidt salt og bag dem midt i ovnen i 25-30 min. – eller til de er møre indeni og sprøde udenpå. Gentag gerne penslingen et par gange med smørret i bunden af fadet.
- 5. Tilbered i mellemtiden Knorr Bearnaise Sauce - 100% naturlige ingredienser som anvist på emballagen.
- 6. Hæld lidt bearnaisesauce over de færdigbagte kartofler, pynt med de ristede græskarkerner og server straks som en varm snack.
- TIP!
- Du kan naturligvis fint anvende helt den samme opskrift med lidt større (aflange) kartofler som tilbehør til stort set alle retter med kød. Men så skal du regne med lidt længere tilberedningstid i ovnen.
Flere lækre Knorr-opskrifter
-
Mango blomster med currycreme og blandede krydderier
-
Antipasta med vafler og bearnaise
-
Svinekød i karrysauce med ris
-
Boller i æble-karry
-
Hakkebøf med chili-béarnaise
-
Laksefilet med dild-hollandaise
-
Grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce
-
Bagte grøntsager, sojabønne fettuccine og bearnaise
-
Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce
-
Hvide asparges med pocheret æg, sauteret spinat og hollandaisesauce
-
Oksefilet med ovnstegte timian-kartofler og béarnaisesauce
-
Kyllingeoverlår med fuldkornsris og karry-ingefærsauce
-
Hollandaise-gratineret laks med spinat
-
Grillet kylling med kold béarnaisesauce dip
-
Kylling i karry med stegte løg og peanuts
-
Stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise
-
Penne med stegte svampe, grøntsager og karrysauce
-
Kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise
-
Gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner
-
Blomster af gule beder med bearnaisecreme
-
Hasselback kartofler med bearnaise