Køkkenknive: Her er de 7 mest populære knive til køkkenet
Uanset kokkeniveauet er gode køkkenknive et must. De gør snittearbejdet hurtigere, lettere og mere sikkert. Ordentlige køkkenknive er med andre ord en god investering.
En god køkkenkniv er ikke bare lækker at arbejde med, når man skærer, snitter og hakker. Den er også mere sikker, end en sløv en af slagsen. En køkkenkniv, som er skarp og ligger godt i hånden, vil nemlig smutte sjældnere. Også æstetikken kan lide under dårlige køkkenknive, som maser tomaterne, smutter på løgene og ikke duer til tynde, knivskarpe snit af den perfekt tilberedte steg. Trænger dine knive til en opgradering, så løftes sløret her for de allermest populære køkkenknive hos Bagerenogkokken.dk.
En god begynderkniv: Global kokkekniv, 20 cm
Et godt sted at starte sin kokkeknivsinvestering kan være med en all-round kniv som denne fra Global. Kniven er, som navnet antyder, god til lidt af hvert og fremstillet i hårdført, rustfrit stål.
Testvinderen: Yaxel Zen 2 dele kokkeknive, 12 og 20 cm
Må dine køkkenknive gerne udstråle noget ud over det sædvanlige, samtidig med, at de er virkelig gode? Så er knivene her et godt bud. De er testvindende, og helt specielle med deres bulede, rustikke mønster på ryggen af skæret. Sættet består af en stor kokkekniv og en mindre universalkniv.
Det komplette knivsæt: Sabatier Tropette knivsæt, 15 dele
Fuld kokkeknivsudrustning i ét prisbilligt sæt. Her får man alt fra udbenerkniv over kokkeknive i forskellige størrelser til en filetkniv. I alt 15 dele.
Et gedigent sæt, hvis man er på jagt efter en mindre pakke, som dækker de fleste kniv-behov i køkkenet. Sættet består af en 20 cm lang kokkekniv, en 25 cm lang brødkniv og en 15 cm lang universalkniv - alle med god balance, sublim skarphed og fremstillet i rustfrit stål.
En utrolig skarp og smuk kokkekniv lavet på baggrund af japansk ekspertise og traditioner. Kniven er effektiv til hårdføre opgaver og har et hamret stålblad med hård kerne, som giver et særegent look samt et godt greb af pakkatræ.
Den budgetvenlige: KAI Wasabi Black Kokkekniv, 20 cm
Endnu kniv født ud af japansk knivekspertise. Denne variant har en god balance, rustfrit stålblad og et greb bestående af pulveriseret bambus og plast, som sikrer grundlag for god hygiejne.
Dette knivsæt fra består af en kokkekniv på 19 cm og grøntsagskniv på 15 cm. Global SAI-serien er lavet af tre lag stål med en hærdet kerne, alt sammen omsluttet af en blødt, omsluttende lag, hvilket sammen med den ergonomiske udformning gør, at knivene ligger godt i hånden.