Blødkogt æg, laksemousse & brødstave

Blødkogt æg, laksemousse & brødstave

Hvis du har god tid om morgnen, så forkæl dig selv med laksemousse og blødkogt æg.

Ingredienser

  • 1 æg
  • 60 g groft toastbrød
  • 5 g fedtstof
  • 60 g røget laks
  • 25 g drænet yoghurt, max 7%
  • salt
  • peber
  • 20 g lakserogn
  • dild

Sådan gør du:

  1. Kog ægget i 6 minutter. Skær brødet i aflange stave, der steges sprøde i fedtstoffet.
  2. Kom laksen i en minihakker sammen med yoghurt, salt og peber, og kør til en jævn mousse.
  3. Kom moussen i en lille skål med lakserogn på.
  4. Anret æg med brødstave og laksemousse.
  5. Kalorier 427 kcal
  6. Protein 30 g ~ 29 %
  7. Kulhydrat 31 g ~ 31 %
  8. Fedt 19 g ~ 40 %
  9. Kostfibre 3 g
  10. Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter