4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Kogetid: 5 min.
  • Køletid: 2 timer
  • Ikke fryse-egnet
  • 2 blade husblas
  • 2 dl konc. hyldeblomstsaft
  • 1 spsk citronsaft
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • 2+2 spsk sukker
  • 2 pasteuriserede æggehvider
  • 1-2 dl piskefløde

  1. Udblød husblassen i koldt vand. Kog hyldeblomstsaften ind til 1 dl og tag gryden af varmen. Knug vandet af husblassen og smelt den i hyldeblomstsaften. Tilsæt citronsaft.
  2. Pisk æggeblommerne hvide med sukker og vend hyldeblomstsaften i. Pisk æggehviderne stive med sukker og pisk fløden til skum. Vend forsigtigt æggehvider og flødeskum i og fordel moussen i 4 dessertglas. Stil dem koldt.
  3. Server desserterne, som de er, eller giv friske jordbær eller lidt stikkelsbærkompot til.