Kyllingebryst i pakker

Kyllingebryst i pakker

Kyllingebryst er altid lækkert. Prøv denne grillvenlige variant.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Stegetid: 30 min.
  • Ingredienser:
  • 4 kyllingebryster
  • 1 kg nye kartofler
  • 2 spsk jomfruolivenolie
  • 1 rødløg (eller alm. løg, fintsnittet)
  • 1 fed hvidløg (finthakket)
  • frisk oregano og timian
  • 75 g fetaost
  • 1 dl hvidvin (eller bouillon)
  • salt og peber

  1. Vask kartoflerne ogskær dem i tynde skivereller både. Venddem sammen med lidtolivenolie, løg, hvidløg,krydderurter, salt ogpeber og fordél dem på4 store stykker stanniol smurt med olie.
  2. Krydrkyllingebrysterne medsalt og peber og lægdem oven på kartoflerne.Drys med friskekrydderurter og fetaost.
  3. Fold stanniolen lidt opog stænk med hvidvineller bouillon. Luk pakkerneog læg dem på envarm grill med låg elleri ovnen ved 220 grader ica. 30 min.