Laks med sichuanpeber & sprød salat
Fisk på den nemme og velsmagende måde.
4
Ingredienser
- 4 stk. laks m. skind a 125 g
- 1 spsk flaget havsalt
- 1 spsk sechuanpeber
- Sprød salat:
- 250 g rosenkål
- 1-2 æbler
- 2-3 stilke bladselleri
- 25 g knuste valnøddekerner
- 1 spsk olivenolie
- citronsaft
- 350 g fuldkornsbaguette
- Sådan gør du: Sæt ovnen på 225°. Læg laksen på en plade med bagepapir. Bland havsalt og sechuanpeber, drys det på laksen, dæk med bagepapir, og bag fisken i 12-15 minutter. Mens fisken bager, kan du lave salaten. Udkern og snit æbler, bladselleri og rosenkål. Bland salaten med valnøddekerner, og smag til med olivenolie, citronsaft samt salt og peber. Lun baguetten, og server den til laks og salat.
- TIP! Du kan også bruge andre fisk som ørred, torsk eller tun.
- Energi pr. person: 600 kcal, fedt 30%, protein 25%, kulhydrat 45%