Mormors tarteletter med rejer
Når mormors tarteletter skulle strække lidt på middagsmaden, så serverede hun fiskeboller i dildsauce og pyntede med et par rejer.
6-8 personer
Ingredienser
- 1 lille løg
- lidt smør
- 1 spsk. mel
- 1 dl væde fra fiskebollerne
- 1 ds. fiskeboller (ca. 260 g netto)
- ½-1 dl mælk eller fløde
- masser af frisk dild
- citronsaft, salt, peber
- Pynt: rejer
- Pil løget, hak det fint, og steg det i lidt smør. Tilsæt mel og rør, til det er jævnt fordelt. Hæld væden fra fiskebollerne ved og rør, til saucen jævner. Hæld fiskebollerne i saucen og derefter lidt mælk eller fløde, til konsistensen er tilpas.
- Varm retten godt igennem, tilsæt masser af friskhakket dild og smag til med citronsaft, salt og peber.
- Fordel fyldet i de varme tarteletter, drys med lidt rejer og server straks.