Nødde/chokoladekager

Nødde/chokoladekager

20 stk.

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Bagetid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 1 rulle butterdej, 225 g
  • 1 æg
  • 75 g mørk chokolade
  • 75 g nødder f.eks. valnødder eller hasselnødder

  1. Tænd ovnen på 220 grader. Rul dejen ud på et meldryssetbord og pensl med sammenpisket æg. Hak chokolade ognødder og drys det på dejen.
  2. Rul dejen sammen fra den enelangside og ind til midten og så fra den anden langside ogind til midten. Skær dejen i 20 skiver.
  3. Læg dem på en bageplademed bagepapir og bag dem midt i ovnen ca. 18 min.
  4. Lad dem afkøle på en rist. Server som småkager eller somtilbehør til is. Opbevar i en kagedåse.