Blomsterbergs nougatmåtter
Disse nougatmåtter fra Mette Blomsterberg er meget simple at lave.
Ca. 10 stk.
Ingredienser
- Mette Blomsterbergs nougatmåtter
- 250 g god, nougat, stuetempereret, gerne Valrhona
- ca. 150 g chokoladekrymmel
- en anelse flormelis.
Sådan laver du Mette Blomsterbergs nougatmåtter
- Del nougaten i 10 lige store portioner a 25 g. Sæt flormelissen i en lille skål på arbejdsbordet, chokoladekrymmelen i en dyb tallerken. Ælt hver nougatportion smidig med hænderne, anvend en anelse flormelis, da den klistrer lidt. Form til måtter, 4 x 3 cm,
- og vend straks i chokoladekrymmel.
- Opbevares køligt i tætsluttende dåse med bagepapir imellem lagene.
SE OGSÅ:Blomsterbergs kokostrøfler
SE OGSÅ:Blomsterbergs nougatkræs