Ovnbagt spejlæg med bacon og spinat
Her får du protein fra æg og bacon, spinaten giver sunde kulhydrater og fibre, og der er tilstrækkeligt med fedt i til at nyde energieffekten længe.
2
Ingredienser
- 200 g god, økologisk bacon
- 2 løg
- 400 g spinat
- 4 æg
- peber.
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skær baconen i skiver og rist den sprød og gylden på en pande. Tag baconen af panden. Skær løgene i strimler og hak spinaten groft.
- Steg løgene bløde på panden og vend spinaten sammen med løgene. Lad spinaten stege med ca. 2 min. til den er blød.
- Slå æggene ud oven i spinatblandingen.
- Sæt panden i ovnen i 6-8 min. til æggehviden er blevet fast. Spis evt. med groft rugbrød til.
- Få mere inspiration til lækker mad på altfordamerne.dk/opskrifter/opskrifter/