Sponsoreret indhold
Penne med stegte svampe, grøntsager og karrysauce
God og nem pastaret, der kan spises som den er eller som tilbehør til kød.
4 personer
Total:25 minutter
Ingredienser
- 4 portioner af din yndlings penne pasta, som du koger som anvist på emballagen
- 1 brev ’Knorr Curry Sauce - 100% naturlige ingredienser’
- 2 spsk. god olivenolie
- 2 fed hvidløg - finthakket
- 1 finthakket løg
- ¼ blomkål skåret i små bidder
- 150 g friske shiitake svampe
- 150 g marineret, grillet rød peber skåret i små bidder
- 1 æble – skrællet og skåret i tynde pinde
Sådan laver du penne med stegte svampe, grøntsager og karrysauce
- 1. Kog pasta og tilbered ’Knorr Curry Sauce - 100% naturlige ingredienser’, som anvist på pakken.
- 2. I mellemtiden opvarmer du olien på en stegepande.
- 3. Tilsæt løg og hvidløg og steg blidt til løgene er klare. Tilsæt derefter svampe, de grillede, røde peber og blomkål.
- 4. Steg indtil grøntsagerne har fået lidt farve.
- 5. Afdryp pastaen og bland alle ingredienser sammen 6. Anret de fire portioner på tallerkener og hæld lidt sauce over anretningen.
Flere lækre Knorr-opskrifter
-
Mango blomster med currycreme og blandede krydderier
-
Antipasta med vafler og bearnaise
-
Svinekød i karrysauce med ris
-
Boller i æble-karry
-
Hakkebøf med chili-béarnaise
-
Laksefilet med dild-hollandaise
-
Grillet oksemørbrad med aspargessalat og hollandaisesauce
-
Bagte grøntsager, sojabønne fettuccine og bearnaise
-
Baconindpakket svinefilet med æbleslaw og ovnstegte kartofler med bearnaisesauce
-
Hvide asparges med pocheret æg, sauteret spinat og hollandaisesauce
-
Oksefilet med ovnstegte timian-kartofler og béarnaisesauce
-
Kyllingeoverlår med fuldkornsris og karry-ingefærsauce
-
Hollandaise-gratineret laks med spinat
-
Grillet kylling med kold béarnaisesauce dip
-
Kylling i karry med stegte løg og peanuts
-
Stegt spidskål med avocado, grønkål og hollandaise
-
Penne med stegte svampe, grøntsager og karrysauce
-
Kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise
-
Gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner
-
Blomster af gule beder med bearnaisecreme
-
Hasselback kartofler med bearnaise
LÆS OGSÅ:Boller i æble-karry