Sponsoreret indhold

Boller i æble-karry

Boller i æble-karry

En ny variation af den klassiske opskrift på boller i karry.

4 personer

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 2 dl ris
  • 1 spsk. madolie
  • 1 æble, skrællet og revet
  • ½ løg, hakket
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 dl rasp
  • 1 æg
  • ½ tsk. stødt sort peber
  • Sauce
  • 2 breve Knorr Curry Sauce – 100% Naturlige Ingredienser
  • 1 spsk. madolie
  • 1 æble, revet
  • 1 løg, revet

Sådan laver du boller i æble-karry

  1. 1. Start med at koge risene. Tilberedes efter pakkens anvisning.
  2. 2. Varm 1 spsk madolie på en pande og steg det hakkede ½ løg og det revet æble.
  3. 3. Bland det hakkede oksekød med rasp, æg, peber og det stegte løg og æble i en skål. Kødblandingen formes til kødboller.
  4. 4. Tilbered karrysaucen. Varm 1 spsk. madolie og sautér revet æble og løg i en gryde. Tilsæt 5 dl vand og dernæst to breve Knorr Curry Sauce. Husk at røre rundt i saucen. Bring saucen i kog og lad den småsimre i 5 minutter.
  5. 5. Læg nu kødbollerne i karrysaucen. Lad retten simre indtil kødbollerne er færdigtilberedte.
  6. 6. Servér boller i æble-karry med ris.