grillspyd med lam

Spyd med limemarineret lam

Spyd som er perfekt til grillen

4

Ingredienser

  • 350-400 g lammekød
  • MARINADE:
  • 1 spsk revet ingefærsaft af 1 lime
  • 1 spsk olivenolie
  • salt, peber
  • SALAT:
  • 1 iceberg
  • 1 agurk
  • 1 bdt. koriander
  • MANGODRESSING:
  • kødet af 1 mango
  • ½ rød peber
  • evt. lidt honning
  • 1 tsk. frisk chili
  • 300 g fuldkornsbrød

Sådan gør du:

  1. Skær kødet i store tern. Rør marinaden sammen og vend den med kødstykkerne. Lad dem trække længst muligt, før de sættes på spyd og steges i 10-15 minutter. Steg dem på en grillpande eller på grillen og vend dem jævnligt. Skær salaten groft, høvl agurken på langs og anret de to ting med koriander. Blend mango, peberfrugt og chili, smag dressingen til med salt, peber og evt. honning og server den til spyddene og salat sammen med fuldkornsbrød.
  2. ENERGI PR. PERSON: 575 kcal, fedt 30%, protein 20%, kulhydrat 50%