Sponsoreret indhold

Stegt kylling & grøntsager

Stegt kylling & grøntsager

Lækkert og nemt - hurtig aftensmad med kylling, grøntsager og ris fra Uncle Ben's.

Stegt kylling med grøntsager til 4 personer

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 500 g kyllingebryst
  • 500 g rød peberfrugt
  • 300 g bønnespirer
  • 200 g løg
  • 30 g olie til stegning
  • 60 g sojasovs
  • 35 g fiskesovs
  • 2 poser Uncle Ben’s ris med hvede, boghvede & quinoa
  • 30 g sesamfrø

Sådan laver du stegt kylling & grøntsager

  1. 1. Skær kyllingen i mindre stykker og de røde peberfrugter i lange strimler
  2. 2. Pil løgene, og hak dem i små stykker.  Varm olien i en pande, og steg kylling og grøntsager, indtil de er møre.
  3. 3. Tilsæt soja- og fiskesovs. Tilsæt bønnespirerne i gryden.
  4. 4. Kog Boil-in-Bag-poserne efter anvisning på pakken.
  5. 5. Tilsæt risene og bland godt. Lad det simre i cirka 2 minutter. Pynt med sesamfrø og servér.