Sponsoreret indhold
Stegt kylling & grøntsager
Lækkert og nemt - hurtig aftensmad med kylling, grøntsager og ris fra Uncle Ben's.
Stegt kylling med grøntsager til 4 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- 500 g kyllingebryst
- 500 g rød peberfrugt
- 300 g bønnespirer
- 200 g løg
- 30 g olie til stegning
- 60 g sojasovs
- 35 g fiskesovs
- 2 poser Uncle Ben’s ris med hvede, boghvede & quinoa
- 30 g sesamfrø
Sådan laver du stegt kylling & grøntsager
- 1. Skær kyllingen i mindre stykker og de røde peberfrugter i lange strimler
- 2. Pil løgene, og hak dem i små stykker. Varm olien i en pande, og steg kylling og grøntsager, indtil de er møre.
- 3. Tilsæt soja- og fiskesovs. Tilsæt bønnespirerne i gryden.
- 4. Kog Boil-in-Bag-poserne efter anvisning på pakken.
- 5. Tilsæt risene og bland godt. Lad det simre i cirka 2 minutter. Pynt med sesamfrø og servér.
PRØV OGSÅ:Rejer med ingefær og soja