Sponsoreret indhold

Stegte søde kartofler med avocado-dressing

Stegte søde kartofler med avocado-dressing

Søde kartofler kan tilberedes på mange måder; de kan grilles, steges, bages, dampes eller moses. I denne opskrift steges de, hvilket er et lækkert alternativ til stegte kartofler. De har en dejlig konsistens og den søde smag er fantastisk sammen med avocado-dippen. Retten fungerer både som tilbehør til hovedretten eller som snack til dine gæster. Velbekomme!

4 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 3-4 stk. søde kartofler, skåret i både
  • 4 spsk. Becel Flydende
  • 1 tsk. stødt korianderfrø
  • 1 tsk. chilipulver
  • 1 tsk. salt
  • Avocado-dip:
  • 200 g creme fraiche
  • 2 avocadoer
  • 1 tsk. røget paprika
  • 1 lime, revet skal og saft 
  • 1 tsk. salt
  • 1 spsk. hakket koriander eller persille

Sådan laver du stegte søde kartofler

  1. Varm ovnen op til 200°C. Læg bagepapir på en plade. Vend de søde kartofler i det tørrede krydderi, salt og Becel Flydende. Læg bådene på pladen og sæt den i ovnen. Vend bådene efter 12 min, og giv dem 12 min. mere, eller indtil de er gyldne og møre.
  2. Anrettes i et flot fad, og serveres som en snack med avocado-dip.
  3. Avocado-dip: Skræl avocadoerne og tag stenen ud. Kom creme fraiche, avocado, røget paprika og lime i en foodprocessor og blend til en ensartet masse. Krydres med salt.
  4. Hæld dressingen i en skål, og drys til sidst retten med de friske hakkede krydderurter.