Mesterkokkens gourmet-påskemiddag - få menu & opskrifter her
Det er påske, ramsløgene er kommet, æggene er gule og lammet skal spises. Mesterkokken Adam Aamann har omsat de lækre forårsbebudere til en påskemiddag med gourmetsmag, men hvor alle kan være med i køkkenet. Alle opskrifter er til fire personer.
Mesterkokken Adam Aamann har omsat lækre forårsbebudere til en skøn påskemiddag med gourmetsmag. Opskrifterne finder du nederst på siden:
*Forretter:
Stegt dildsild i eddike med råsyltede tyttebær, kartoffelkompot og sprødt rugbrød.
Sellerisuppe, friteret surdej og pocheret æg
*Hovedret:
Bagt lammehals med ramsløgsbouillon og persillerod
*Dessert
Smagen af Kongen af Danmark – fennikel, karamel og anis
9 skønne hjemmelavede påskeæg
-
Lav dit eget påskeæg
-
Påskeæg med pistacie og syltet ingefær
-
Påskeæg med hård og blød nougat
-
Hjemmelavede påskeæg med pistacie og orangenougat
-
Lav dine egne påskeæg med nougat og marcipan
-
Chokoladepåskeæg
-
Påskeæg med smag af hvid chokolade, brombær og lakrids
-
Nemme påskeæg med kokos, du hurtigt kan lave
-
Chokoladeæg med irish coffee