Støt Brysterne 2013: Praktisk info

Støt Brysterne 2013: Praktisk info

Vi har samlet de vigtigste praktiske oplysninger om ALT for damernes Støt Brysterne-løbet 2013 til dig.

Hvornår og hvor løber vi?

Tid:

Søndag d. 15. september 2013 kl. 13.00

Sted:

Charlottenlund Travbane

Traverbanevej 10

2920 Charlottenlund

Transport

Se Charlottenlund Travbane via Krak.dk. Her kan du også lave en rute- og rejseplan afhængig af dit transportmiddel: Charlottenlund Travbane

S-tog: Du kan tage S-toget til Charlottenlund station, der kun ligger cirka 10 minutters gang fra Travbanen.

Parkering

Det er muligt at parkere på den store grusparkering over for banen med indkørsel fra Ordrup Jagtvej, eller på den store P-plads ved staldområdet/restaurant Skjoldgården med indkørsel fra Ordrup Jagtvej 201. Herfra er der ca. 300-400 ind hovedindgangen.

Bemærk der etableres P-forbud på Traverbanevej på dagen for at sikre en gnidningsfri afvikling af løbet.

Startnumre, omklædning og værdiopbevaring

Du er velkommen på pladsen fra kl. 11, hvor du kan hente dit startnummer i Hovedbygningen på Travbanen, hvis du har tilmeldt dig inden for de seneste tre uger fra løbsdagen. Har du tilmeldt dig tidligere, vil du få dit startnummer tilsendt med posten.

I Hovedbygningen vil der desuden være en bemandet værdiopbevaring, men opbevaringen er på eget ansvar. Du har også mulighed for at klæde om, hvis du vil gøre det før eller efter løbet.

Hvis du har forudbestilt Støt Brysternes kampagne T-shirt, kan du ligeledes afhente den i Hovedbygningen.

I din startnummerpakke vil du også modtage et rygnummer samt sikkerhedsnåle, så du kan hæfte det på din løbetrøje og dekorere det, hvis du vil løbe for et familiemedlem eller for en ven med kræft.

Husk før løbet:

- Du kan købe mad og drikke på pladsen.

- Husk at medbringe kontanter, da der vil være gode tilbud at købe på dagen. Men husk at medbringe kontanter, for der vil kun være få steder, hvor der kan betales med Dankort.

- Sæt startnummeret synligt fast foran på din T-shirt, idet din chip, som tager din tid, er indbygget i startnummeret. Hvis du ikke har det på, får du ikke din tid.

- Vi har vedlagt et lyserødt rygnummer i din startpakke. Det kan du udsmykke på dagen, så du kan vise, hvem du løber for. Måske kommer Camilla Ottesen så forbi og interviewer netop dig om, hvem du løber for!

- Husk 20 kr. hvis du og din veninde vil have taget et billede i vores sjove Photobooth. Sammen kan I få et minde fra en skøn løbe-dag. I vil få et billede hver med hjem med det samme. Dog skal man være opmærksom, at man automatisk giver samtykke til at ALT for damerne og Støt Brysterne kan anvende billederne i deres hjemmeside samt sociale medier. Hvis I får lavet et rigtig sjovt foto - kan I måske se jer selv efterfølgende på ALTfordamerne.dk/stot-brysterne!

Husk efter løbet:

- I målfeltet vil der blive udleveret din Støt Brysterne-gavetaske med det nyeste ALT for damerne magasin samt gaver fra vores sponsorer.

- I målfeltet vil der også blive udleveret vand og æble fra Rema 1000.

- Hygge og spisning med veninder, familie og kollegaer

- Der kan købes lækre sandwich, kager, kaffe og te.

- Konkurrence med lækre lodtrækningspræmier til over 25.000 ved dagens vært Camilla Ottesen kl. 14.30

- Besøg hos sponsorboderne – få massage og køb lækre produkter hos Støt Brysterne og løbetøj fra Ssport til favorable priser.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål eller henvendelser omkring løbet eller din deltagelse, kan du kontakte vores løbskontor på 3945 7490 på hverdage mellem 09-15.