Støt Brysterne 2013

Støt Brysterne: Det kan du opleve på pladsen

Der vil være en masse fine oplevelser at hente, når du møder op på Charlottenlund travbane til årets Støt Brysterne Løb.

Når du løber i mål, skal du gribe et friskt æble og flaske vand fra Rema1000 og en pakke rugbrødsboller fra Kohberg – nøglehulsmærkede, fuldkornsrige boller med masser af rugmel, rugkerner og rugdrys.

Få has på de ømme muskler

Det er ikke kun maven, der kræver ekstra opmærksomhed efter sådan en løbetur. Du kan også få masseret ømme muskler af Makis fra Bodycontrol, der gennem en længere årrække har været ALT for damernes faste samarbejdspartner og blogger på altfordamerne.dk.

Der vil også være inspiration at hente til vægttab, hvis du skulle ønske det hos Vægtkonsulenterne, der fortæller om deres unikke slankeprogram, som du kan blive en del af gennem ALT for damernes slankeklub. Du har også mulighed for at blive vejet og få en vægt- og kropsanalyse med bla., fedt%, bodyage, BMI og hvileforbrænding.

Desuden vil du kunne få testet dit syn og muligheden for at smide briller og kontaktlinser for større løbekomfort. Det kan du hos Memira.

Bliv vild med dans

Blitz vil gerne lære os piger at spille på f.eks. Vild med dans, så find vej til deres telt, hvor Thomas Evers Poulsen byder op til dans.

Hos SSport, vores mangeårige samarbejdspartner og medarrangør, kan du i deres store løbebutik på pladsen supplere din løbegarderobe med lækkert tøj fra TAO, TeamAthlon og RunningWomen samt løbesko fra Etonic til fantastiske priser. Her er der også spændende kompressions-produkterfra Zensah, som også har en super lækker løbe-bh, hvor 10% på dagen går til Støt Brysterne kampagnen.

Hos Prinsessens Lækre Bag kan du forsyne dig med lækre sandwichs og lidt til den søde tand og i dagens anledning bager Prinsessen nogle helt specielle bryst-kager som smager himmelsk, hvoraf en del af salget vil gå til Støt Brysterne

Idento er specialister i læbepomader og tandstikkere og du kan få mere at vide om deres unikke kvaliteter på dagen – besøg dem i deres telt og snup et af deres gode tilbud på begge dele.

Maxim er specialister i sportsernæring og på dagen får du smagsprøver på deres energidrik og du har mulighed for at købe en drikkedunk med indhold, hvoraf en del går til Støt Brysterne kampagnen.

Slip af med ar, karsprængninger og mørke hår

Cosmo Laser & Skønhedsklinik er eksperter i laserbehandlinger, der kan hjælpe mod rynker, ar, karsprængninger, uønsket hårvækst mm. Så er du træt af at se på din karsprængning på benet, når du er iført løbeshorts, eller er der ved at snige sig en bekymringsrynke frem så du virker sur, selvom du er glad, ja så kom forbi og få en snak med Cosmo i deres telt, og find ud af hvad de kan gøre for dig. Du kan også deltage i konkurrencen om en ansigtsbehandling "Champagne behandlingen" til en værdi af 995 kr. De glæder sig til at møde dig.

The Body Shop sælger naturligvis masser af deres lækre produkter men giver også gratis håndmassage. De vil også sælge en ansigtsprodukt, hvor en del af overskuddet doneres til Støt Brysterne kampagnen.

Få et billede med hjem fra en god dag

Nyt i år at du og din veninde kan tage et skønt billede sammen i vores nye Photobooth. På 20 sek. vil I begge få et billede med hjem som minde om en god oplevelse. Prisen er op til dig, vi har stillet en Kræftens Bekæmpelse indsamlingsbøsse op og håber at du vil smide minimum 20 kr. for de 2 sæt billeder. Mere er naturligvis velkommen da hele indtjeningen går ubeskåret til den gode sag. Dog skal du være opmærksom på, at billederne i nogle tilfælde vil blive anvendt i ALT for damerne og Støt Brysterne regi

Kom over i ALT for damernes telt og mod os fra redaktionen og få fingrene i én af vore gode kogebøger. Vi uddeler dem efter først-til-mølle princippet.

I din goodiebag

Din goodiebag får du, når du løber over målstregen og her finder du blandt andet en appelsinjuice fra Rema1000, som har vundet smagstest. Du finder også den gode Naturlig frugt- og nøddebar, smagsprøver på Katjes - Sallos X-treme – en stærk lakridseksplosion med saltfyld for dem som elsker salmiaklakridssmag, Ricola Lakrids - Schweiziske bolcher med ekstrakt af 13 forskellige urter med lakridssmag, en ny jordbærmarmelade fra Den Gamle Fabrik sødet m. Stevia og en Maxim-bar.

Hvis du får en vabel, skal du prøve at minimere risikoen for komplikationer. Det kan du gøre ved at brug et aflastende plaster som COMPEED® Vabler, som hindrer vablen i at blive værre, fordi det virker som et ekstra lag hud. Du får en prøve i din goodiebag. TENA Lady Mini Magic™ er det første mikro-mini produkt på markedet og repræsenter et gennembrud inden for diskret beskyttelse – du får en prøve med hjem i tasken.

Fik du ikke mødt Oddset på dagen, så finder du mere information i brochuren som også ligger i din goodiebag, hvor du også finder en pakke med de unikke tandstikkere fra Idento.

Sidst men ikke mindst får du også nye opskrifter på lækre, hurtige fiskeretter udviklet af Royal Greenland.

LÆS OGSÅ: Nyt: i år kan du støtte en løber