Sponsoreret indhold

Goodiebag 2024

Se hvad du får i din goodiebag til ALT for damernes Kvindeløb 2024

ALT for damernes Kvindeløb 2024 løber af stablen inden længe – her kan du se, hvad du får i din goodiebag. Vi er glade for at kunne byde glade løbere og walkere velkommen til årets hyggeligste kvindeløb landet over.

Marabou Premium

Marabou_640_artikel.jpg

Marabou Premium er med til løbet med deres lækre mørke chokolade, Marabou Premium, som er lavet af nøje udvalgte kakaobønner af højeste kvalitet for en udsøgt smagsoplevelse.

I år vil du kunne finde en af følgende skønne varianter i goodiebaggen:

Premium 70% kakao – den originale smag af sprød chokolade med et højt kakaoindhold.

Premium 70% Appelsin – her som stykker af kandiseret appelsin omgivet af den lækreste mørke chokolade!

Rituals håndbalm

Rituals 610 x 450 px.jpg

Denne fede og luksuriøse håndbalm fra The Ritual of Sakura er særligt udviklet til at pleje og blødgøre huden. Den genoprettende håndbalm er særligt udviklet til tørre hænder og indeholder aktive samt kraftfulde mikrobiomvenlige ingredienser, som styrker hudbarrieren samt holder huden afbalanceret og sund.

Colgate

Colgate_610x450.jpg

Prøv den nye Colgate Total Advanced Gum Care + Sensitive tandpasta, som hjælper dig til et sundt smil.

  • Forebygger tandkødsproblemer
  • Beskytter sensitive områder af tænderne
  • Mindre tandsten
  • Mild & uden SLS

Batiste tør shampoo

Batiste_610x450.jpg

Batiste Dry Shampoo™, verdens nr. 1 tørshampoo, ønsker, at du skal have en fantastisk hårdag hver dag – selv mellem hårvaskene. Kernen i Batiste Dry Shampoo™ er en innovativ, risstivelsesbaseret og vandfri formulering, der tilpasser sig dit hårs behov ved at angribe overskydende olie og fjerne det ved rødderne. Bare ryst, spray og kom i gang med din dag.

Valsemøllen Velvær®

Valsemøllen-VELVÆR-460x610.jpg

Med Valsemøllen Velvær® bageblandinger er den gode smag og det ernæringsmæssige fokus i balance. Der er skruet op for både proteiner og fiber, fuldkorn og en planterig kost, så du kan nyde den gode smag og have det godt imens. Det er Velvær®. Også for dine smagssanser.

Find en af varianterne i din goodiebag.

CURAPROX Tandbørste

Curaden_artikel_614.jpg

Forkæl dig selv og dine tænder og tandkød med denne ultra bløde tandbørste. Tandbørsten er af topkvalitet fra Schweiz og har hele 5.460 børstehår. Der er mere end 5 gange så mange børstehår som på andre tandbørster. Desuden er børstehårene helt specielle, de er lavet af patenterede Curen® fibre (polyester) hvilket gør, at de kan påsætte så mange børstehår på tandbørsten.

Tandbørsten er nylon- og phthalatfri. Den bliver anbefalet af Danske Tandplejere.

Läkerol Strawberry

Lakerol-Strawberry_640x640.jpg

Smagen af sommer i en lille æske. Läkerol’s seneste nyhed er sød og forfriskende på samme tid, og giver dig en følelse af sommer. Pastillen er sukkerfri, vegansk og indeholder kun naturlige farver og aromaer.

AXA Crunchy Granola

Axa_artikel_640_ny.jpg

De 3 nye Crunchy Granola er ikke bare ekstra crunchy – de er også super yummy!

Crunchy Granola er genial på morgenbordet, som dessert, før-træning-boost, TV-hygge og jeg-skal-ha-noget-til-mit-blodsukker-NU.

Prøv Rasberrylicious Pie og gå Crazelnut eller helt Choc-Go Bananas!

Find en af varianterne i goodiebaggen

Capri-Sun

caprisonne_artikel_614.jpg

Capri-Sun ZERO Multivitamin. Du har nu mulighed for at smage nyheden ’Capri-Sun ZERO’, med ingen tilsat sukker. En lækker og frisk multifrugtdrik med smag af ananas, passionsfrugt, banan, kiwi, grapefrugt og appelsin.

Drikken indeholder ingen kunstige smagsstoffer, farver eller konserveringsmidler og har kun 3 kalorier pr. 100 ml.

Dextro Energy

DEXTRO_artikel_614.px.jpg

Dextro Energy er din genvej til hurtig energi. Dextro Energy består af ren druesukker (dextrose), hvilket er det sukkerstof, der optages hurtigst i kroppen. Dextro Energy er derfor specielt velegnet til situationer, hvor der er behov for ekstra energi, herunder sportsbegivenheder eller hvis man har brug for ekstra koncentration før og under en eksamen.

Wasa sandwich

Wasa-sandwich-pizza_artikel_614.jpg

Wasa har produceret knækbrød og udviklet nye smagsvarianter siden 1919. Du får mulighed for at smage en af de nye Wasa Sandwich, som er en fiberrig snack, der består af knækbrødsstænger lavet på fuldkornsrugmel og som er smurt med fyld i tre forskellige smagsvarianter. Find Pizza versionen i din goodiebag.

mbrace™

Mbrace_610x450.jpg

Du finder et af mbrace™ kosttilskuddene energy boost eller focus balance i din goodiebag.

mbrace™ er en serie af kosttilskud udviklet specifikt til at supportere kvinder i overgangsalderen.

mbrace™-produkterne indeholder forskellige planteekstrakter, vitaminer og mineraler til lindring af nogle af de gener, kvinder i overgangsalderen kan opleve.

Libresse trusseindlæg

libresse.jpg

Libresse V-Protection & Freshness trusseindlæg er Svanemærket og leverer maksimal komfort og fleksibilitet – de tynde trusseindlæg har en høj sugeevne, og absorberer samtidig lugtgener. Trusseindlægget har Cour-V™-teknologi, en adaptiv teknologi til at følge dit underliv og sikrer dig en frisk og tryg fornemmelse hele dagen.

Perskindol

Perskindol-Active-Gel---ingredienser.jpg

Perskindol - din redning til ømme muskler og led.

Brug din favorit variant før, under eller efter løbet og gerne inden til at ”løsne” ømme muskler.

Gelerne trænger hurtigt ind i huden så du hurtigt kan komme videre. Smitter ikke af på tøjet så hvilket betyder nem mulighed for at ”genopfriske” med ny påsmøring i løbet af dagen.

Vichy

CAPITAL_SOLEIL_UV_AGE_610x450px.jpg

Solbeskyttelse er et af de første og måske vigtigste trin for effektivt at beskytte huden mod forekomsten af fine linjer, rynker og pigmentering. Fælles for alle Capital Soleil produkter er, at de er testet under dermotalogisk kontrol og sikrer dig en bredspektret beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler. Du er derfor godt beskyttet, uanset om det er en solrig sommerdag eller en overskyet efterårsdag. Find en prøve i din goodiebag.

Earth Control

earthcontrol_610.jpg

Earth Control er for dig, der ønsker nødder og tørret frugt i høj kvalitet. Du kan bl.a. bruge vores produkter som topping på salaten, i morgenmaden eller som en snack.

I din goodiebag finder du en smagsprøve på Sweet & Salty.

FIT Living

FIT-2023-02-FORSIDE_610.jpg