Gourmet ude og hjemme
Jeg har haft to gode spiseoplevelser i denne uge. Den ene er Claus Meyers nye Restaurant Radio på Frederiksberg. Den anden er hjemme, hvor min mand har stået i køkkenet.
Middagen på Restaurant Radio blev indledt med ræddiker med grovkornet sennepsmayonnaise. (Se billede foroven)
Så kom første forret. Kammuslinger og selleri.
Derefter glaskål og laks.
Aftenens bedste overraskelse var løg i høost.
Hovedretten var også oppe at flyve. Svinekæber med jordskokker. Meget, meget delikat.
Til slut dessert. Blød hasselnødnougat og let kærnemælksparfait. Sød, uden at være for tung.
Der hjemme har jeg fået and med sprødstegte kartofler og en spicy peberfrugt-sauce.
Et hit er også jordskokker. Her med fisk og jordskokkechips i toppen.
HURRA for den luksus der findes både ude og hjemme!
Se meget mere på www.restaurantradio.dk
»Læs også: Rosenkål med kærlighed
Nøgleord: Mette Mølbak, Claus Meyer, restaurant radio, mad